reklama
marida
Fanka BB :)
Tydzien dlubal ale skonczyl nawet stolik i krzeselka dwa zrobil do srodka inawet duzo nas nie wyniosl jak na ten gabarytMarida moja nadal czeka na domek, Wasz mega.
Dziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
Paula1207
Tego, co wiem, to możliwe, żeby szły zęby w tym wieku. Ale bardziej prawdopodobne jest to, że to jest kolejny etap rozwoju dziecka. Uczy się koordynacji ruchowej, trafiania, łapania ręką celu [emoji6] aczkolwiek też mam dopiero pierwsze dziecko, więc może niech bardziej doświadczone mamy potwierdząDziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
caltha
Mój tak ma i wszyscy każą do cyca. A ten jadl 5min wcześniej. Zęby mogą być, co nie znaczy że zaraz wyjdą.Dziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
Gosiaczek1202
Nan90
U nas identycznie a Nina kończy 2 miesiące 1 sierpnia. Lekarka mówiła że to najzwyklejszy kolejny etap rozwoju. Dziecko zorientowało się że ma rączki i coś można z nimi robić. Towarzyszy temu nadmierne ślinienie. Kolejny etap to chwytanie przedmiotówDziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
reklama
tysia123
Dziecko reaguje uśmiechem na uśmiech. Maciej uśmiecha się do zabawek które mają uśmiechnięte buźki. Podobno jak się pokaże obrazek uśmiechniętej twarzy to maluch też się uśmiechnie.
Piastki w buzi to taki etap rozwoju. Mój też trzyma ręce w buzi, ssie, ślini się, sprawdza ile może do buzi wlozyc. Poznaje świat po prostu.
Piastki w buzi to taki etap rozwoju. Mój też trzyma ręce w buzi, ssie, ślini się, sprawdza ile może do buzi wlozyc. Poznaje świat po prostu.