reklama
marida
Fanka BB :)
Tydzien dlubal ale skonczyl nawet stolik i krzeselka dwa zrobil do srodkaMarida moja nadal czeka na domek, Wasz mega.
Dziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
Paula1207
Tego, co wiem, to możliwe, żeby szły zęby w tym wieku. Ale bardziej prawdopodobne jest to, że to jest kolejny etap rozwoju dziecka. Uczy się koordynacji ruchowej, trafiania, łapania ręką celu [emoji6] aczkolwiek też mam dopiero pierwsze dziecko, więc może niech bardziej doświadczone mamy potwierdząDziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
caltha
Mój tak ma i wszyscy każą do cyca. A ten jadl 5min wcześniej. Zęby mogą być, co nie znaczy że zaraz wyjdą.Dziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
Gosiaczek1202
Nan90
U nas identycznie a Nina kończy 2 miesiące 1 sierpnia. Lekarka mówiła że to najzwyklejszy kolejny etap rozwoju. Dziecko zorientowało się że ma rączki i coś można z nimi robić. Towarzyszy temu nadmierne ślinienie. Kolejny etap to chwytanie przedmiotówDziewczyny od jakiegos czasu moja mała wyciąga języczek, ślini się i wklada piąstkę do buzi mimo że jest pojedzeniu i dzisiaj prowalam ją butlą dokarmic ale ewidentnie jesc nie chciala, koleżanka powiedziała mi że to mogą iśc zęby, ale ona 10 sierpnia skonczy 3 miesiące dopiero możliwe to wogóle? to jest moje pierwsze dziecko i kurcze bladego pojecia nie mam co mogą oznaczać pewne zachowania u niemowlaka..
reklama
tysia123
Dziecko reaguje uśmiechem na uśmiech. Maciej uśmiecha się do zabawek które mają uśmiechnięte buźki. Podobno jak się pokaże obrazek uśmiechniętej twarzy to maluch też się uśmiechnie.
Piastki w buzi to taki etap rozwoju. Mój też trzyma ręce w buzi, ssie, ślini się, sprawdza ile może do buzi wlozyc. Poznaje świat po prostu.
Piastki w buzi to taki etap rozwoju. Mój też trzyma ręce w buzi, ssie, ślini się, sprawdza ile może do buzi wlozyc. Poznaje świat po prostu.