Katerina1985
Fanka BB :)
W Biedronce promocja na Pampersy. Za 49,99zł 144szt. rozmiar 2, w tej samej cenie już 108szt. rozmiaru 3. Ilość sztuk zależy od rozniaru a cena ta sama.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam.pas z Rossmana. Kupa kasy a badziew jakich mało. Niewygodny i jest w nim gorąco, na upały się nie nadaje.Hej, mam pytanie odnośnie pasa poporodowego. Stosowala ktoras z was, mozecie jakis doradzic? Dzis byla u mnie położona i mowila zeby tak na 2-3 godz. Zakladac.
U nas tez kupy gestsze po mm
Ja mam.pas z Rossmana. Kupa kasy a badziew jakich mało. Niewygodny i jest w nim gorąco, na upały się nie nadaje.
Dziewczyny na szczepienia trzeba się wcześniej zarejestrować czy można iść z partyzanta?
Wow, szybko sobie radzi.u mnie tylko potrafi z boku na plecki się obrócić,odwrotnie nie,a co dopiero na brzuch..Ja odkładam babeczek Ale A chwilę leży na plecach.Pytałam niedawno dziewczyny jak układacie do snu Wasze dzieci. Ja zaczęłam układać Małą na pleckach ale sama mi się przekręca na boki i tak śpi. Nie wiem czy nie za szybko i czy sobie krzywdy nie zrobi. Dzisiaj troche mnie zdenerwowała bo przekręcila się na brzucho a nie może bo leczymy ten pępek w szpitalu..
Rozmawiałam z lekarką i prawdopodobnie będziemy musiały zostać jeszcze 10 dni Małej robią się kolki od antybiotyku, dostaje aż 4 strzykawki na dobę
Ja mam.pas z Rossmana. Kupa kasy a badziew jakich mało. Niewygodny i jest w nim gorąco, na upały się nie nadaje.
Dziewczyny na szczepienia trzeba się wcześniej zarejestrować czy można iść z partyzanta?
Wow, szybko sobie radzi.u mnie tylko potrafi z boku na plecki się obrócić,odwrotnie nie,a co dopiero na brzuch..Ja odkładam babeczek Ale A chwilę leży na plecach.