Gosika88
Fanka BB :)
Polecam suszone śliwkiW niedziele po południu rodzilam...czopki u mnie odpadaja...ale pochwale sie moimi skarbamiZobacz załącznik 862579Zobacz załącznik 862580
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam suszone śliwkiW niedziele po południu rodzilam...czopki u mnie odpadaja...ale pochwale sie moimi skarbamiZobacz załącznik 862579Zobacz załącznik 862580
Slodziaki dwaW niedziele po południu rodzilam...czopki u mnie odpadaja...ale pochwale sie moimi skarbamiZobacz załącznik 862579Zobacz załącznik 862580
Po cc nie miałam tak szybko. Pielęgniarki się codziennie pytaly. Z początku, to keszcze ok, ale już w trzeciej dobie dostaliśmy czopek glicerynowy i poszło. Potem powoli się regulowalo. Do dziś... A bylam po lewatywie i te 3 pierwsze razy były dziwne.Dziewczyny mam wstydliwy problem...jakis sprawdzony sposob na zaparcie po porodzie...nie dosc ze jak chodze to wszystko boli to jeszcze to....juz wszystkiego probowalan blonnik, laximama nic
Zuza w dniu narodzin braciszka skonczyla 14 miesiecy[emoji4]Anusia ile ma starsze ? Slodziaczki dwa [emoji7]
Zuza w dniu narodzin braciszka skonczyla 14 miesiecy[emoji4]