reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

reklama
Ja badania krwi mam z przed 10lat... I lekarz mowil ze jest ok ze nie muszę robic nowych badan na grupe krwi..

A mi jest dzis tak przykro :\ moj D znowu pojechal na moto a ja z synem sama na ogrodzie.. Rozumiem ze pracuje po 15h chce odpoczac itp ale nie w kazda niedziele :\ z nami pogral pol h w piłkę i tyle a na moto jak idzie to pare h.. :\ nawet nie przejął sie ze moge rodzic w kazdej chwili, ze ja tez chce odpoczac bo ja pracuje 24 h przy synu, sprzatam gotuje piore dbam o mojego a on?? Mam ochotę go tak strzelic za to ...nawet niech sie do mnie nie zbliza... I w klotni powiedział za duzo BO JA CHCIALAM DZIECKA! A to wspolna decyzja o 2 dziecku przemyslana.. Nie wiem dlaczego to powiedzial ale jak tak to ok spi dzis na kanapie z dala odemnie...

Takze taka mam niedziele kolejna pracowita:\

Może to tez od szpitala zalezy ? Chyba że w dniu porodu jeszcze będą mi coś pobierać ... W środę ostatnie wizyta [emoji106][emoji854][emoji106][emoji854][emoji106]

Hej dziewczyny
@marida gratulacje :) jest przeeeeslodka :)
U nas dalej cisza :/ szkoda :/ z M trochę popołudniu pomogliśmy brzuszkowi się obudzić ale na razie nic to nie dało :p
Może wieczór będzie lepszy :p
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kąpielami noworodków w szpitalu ? Muszę nie muszę kapać czy ode mnie zależy czy jak ? ;)

Hej dziewczyny
U nas dalej cisza :/ szkoda :/ z M trochę popołudniu pomogliśmy brzuszkowi się obudzić ale na razie nic to nie dało [emoji14]
Może wieczór będzie lepszy [emoji14]
Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest z kąpielami noworodków w szpitalu ? Muszę nie muszę kapać czy ode mnie zależy czy jak ? ;)
U nas pytali sie czy chce by bylo wykapane za kazdym razem...

Ja badania krwi mam z przed 10lat... I lekarz mowil ze jest ok ze nie muszę robic nowych badan na grupe krwi..

A mi jest dzis tak przykro :\ moj D znowu pojechal na moto a ja z synem sama na ogrodzie.. Rozumiem ze pracuje po 15h chce odpoczac itp ale nie w kazda niedziele :\ z nami pogral pol h w piłkę i tyle a na moto jak idzie to pare h.. :\ nawet nie przejął sie ze moge rodzic w kazdej chwili, ze ja tez chce odpoczac bo ja pracuje 24 h przy synu, sprzatam gotuje piore dbam o mojego a on?? Mam ochotę go tak strzelic za to ...nawet niech sie do mnie nie zbliza... I w klotni powiedział za duzo BO JA CHCIALAM DZIECKA! A to wspolna decyzja o 2 dziecku przemyslana.. Nie wiem dlaczego to powiedzial ale jak tak to ok spi dzis na kanapie z dala odemnie...

Takze taka mam niedziele kolejna pracowita:\

Moj M tez co wolne to umawiał się z przyjacielem a to piwko a to coś tam ... umawiał bo mu dosadnie dałam do zrozumienia ze rozumiem ze to jego przyjaciel i w ogóle ale ja tez chce spędzić z nim czas. Zwłaszcza ze po porodzie będę zajęta małym i pewnie będę każda wolna chwile odsypiac wiec teraz potrzebuje jego uwagi troszkę bardziej ... we dwójkę .. nie we trójkę ... ale faceci to faceci jednym wpuszczają drugim wypuszczają i tak im trzeba wszystko przypominać ... ale z tym tekstem trochę przesadził mi się wydaje ...

Angela chyba znów zależy od szpitala. U nas jak jest oddzialowa to jest zakaz mycia noworodkow, chyba że sama umyjesz bo duzy zlew i kran masz w każdej sali a jak nie ma to pielęgniarki obmywają dzidziusie, chyba że kategorycznie tego nie chcesz to już nie wiem bo ja nie mam obiekcji więc nie wnikalam w temat

reklama
Hej dziewczyny
U nas dalej cisza :/ szkoda :/ z M trochę popołudniu pomogliśmy brzuszkowi się obudzić ale na razie nic to nie dało :p
Może wieczór będzie lepszy :p

Zależy jak chcesz, w planie porodu możesz wpisać ze sobie nie życzysz kąpieli w szpitalu i muszą to uszanować [emoji4]

Do góry