reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

mialam skurcze dosc czeste, ale krotkotrwale, mam sie stawic, jak beda trwac co najmniej minute kazdy i regularnie co 3 min. Teraz sa znowu dluzsze, ale rzadkie. Ale powiem wam, ze bolesne sa, az mysle, jakie beda te porodowe [emoji52]

reklama
mialam skurcze dosc czeste, ale krotkotrwale, mam sie stawic, jak beda trwac co najmniej minute kazdy i regularnie co 3 min. Teraz sa znowu dluzsze, ale rzadkie. Ale powiem wam, ze bolesne sa, az mysle, jakie beda te porodowe [emoji52]
Powini sprawdzić rozwarcie .... Powiem Ci ze maja tam dziwne zwyczaje

Hej dziewczyny my juz w domku :)
A to moja niunia :) juz slodko spi :)
20180506_142207.jpg
20180506_123001.jpg

Załączniki

• 20180506_142207.jpg
    20180506_142207.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 676
  • 20180506_123001.jpg
    20180506_123001.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 673
Już wiem czemu pobierali znów krew na grupę. Bo w październiku/listopadzie ubiegłego roku nasz minister zdrowia wymyślił sobie, że krew na grupę na być pobierana z dwóch różnych niezależnych od siebie miejsc i najlepiej w dwóch placówkach :) podobnie z gbs. Po miesiącu wynik jest nieważny, dlatego przy przyjęciu znów miałam robiony posiew.

Marida cudo [emoji7] sama słodycz

Gosika znów pierwsze słyszę ... Ja mam grupę sprzed dwóch lat i nikt mi nie kazał nic powtarzać ... Przecież grupa się nie zmienia :/ i gbs też mam raz pobrany

Marida cudo [emoji7] sama słodycz

Gosika znów pierwsze słyszę ... Ja mam grupę sprzed dwóch lat i nikt mi nie kazał nic powtarzać ... Przecież grupa się nie zmienia :/ i gbs też mam raz pobrany
A to już trzeba pytać naszego ministra po co mu to ;) widocznie nie ma na co wydawać pieniędzy ;)

reklama
Do góry