mialam skurcze dosc czeste, ale krotkotrwale, mam sie stawic, jak beda trwac co najmniej minute kazdy i regularnie co 3 min. Teraz sa znowu dluzsze, ale rzadkie. Ale powiem wam, ze bolesne sa, az mysle, jakie beda te porodowe [emoji52]
reklama
natala95
Fanka BB :)
Powini sprawdzić rozwarcie .... Powiem Ci ze maja tam dziwne zwyczajemialam skurcze dosc czeste, ale krotkotrwale, mam sie stawic, jak beda trwac co najmniej minute kazdy i regularnie co 3 min. Teraz sa znowu dluzsze, ale rzadkie. Ale powiem wam, ze bolesne sa, az mysle, jakie beda te porodowe [emoji52]
marida
A to moja niunia juz slodko spiHej dziewczyny my juz w domku
Załączniki
MB91
A to moja niunia juz slodko spi Zobacz załącznik 854008Zobacz załącznik 854009
Śliczna jest !!! [emoji3][emoji5] Gratulacje Jeszce raz kochana [emoji3]
natala95
Piękności to super że już w domkuA to moja niunia juz slodko spi Zobacz załącznik 854008Zobacz załącznik 854009
Gosika88
Już wiem czemu pobierali znów krew na grupę. Bo w październiku/listopadzie ubiegłego roku nasz minister zdrowia wymyślił sobie, że krew na grupę na być pobierana z dwóch różnych niezależnych od siebie miejsc i najlepiej w dwóch placówkach podobnie z gbs. Po miesiącu wynik jest nieważny, dlatego przy przyjęciu znów miałam robiony posiew.
kamilaasami
Marida cudo [emoji7] sama słodycz
Gosika znów pierwsze słyszę ... Ja mam grupę sprzed dwóch lat i nikt mi nie kazał nic powtarzać ... Przecież grupa się nie zmienia :/ i gbs też mam raz pobrany
Gosika znów pierwsze słyszę ... Ja mam grupę sprzed dwóch lat i nikt mi nie kazał nic powtarzać ... Przecież grupa się nie zmienia :/ i gbs też mam raz pobrany
Gosika88
A to już trzeba pytać naszego ministra po co mu to widocznie nie ma na co wydawać pieniędzyMarida cudo [emoji7] sama słodycz
reklama
Jaka slodziutka[emoji7]A to moja niunia juz slodko spi Zobacz załącznik 854008Zobacz załącznik 854009