reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2018

mialam skurcze dosc czeste, ale krotkotrwale, mam sie stawic, jak beda trwac co najmniej minute kazdy i regularnie co 3 min. Teraz sa znowu dluzsze, ale rzadkie. Ale powiem wam, ze bolesne sa, az mysle, jakie beda te porodowe [emoji52]

reklama
mialam skurcze dosc czeste, ale krotkotrwale, mam sie stawic, jak beda trwac co najmniej minute kazdy i regularnie co 3 min. Teraz sa znowu dluzsze, ale rzadkie. Ale powiem wam, ze bolesne sa, az mysle, jakie beda te porodowe [emoji52]
Powini sprawdzić rozwarcie .... Powiem Ci ze maja tam dziwne zwyczaje

Hej dziewczyny my juz w domku :)
A to moja niunia :) juz slodko spi :)
20180506_142207.jpg
20180506_123001.jpg

Załączniki

• 20180506_142207.jpg
    20180506_142207.jpg
    48,4 KB · Wyświetleń: 681
  • 20180506_123001.jpg
    20180506_123001.jpg
    46,7 KB · Wyświetleń: 678
Już wiem czemu pobierali znów krew na grupę. Bo w październiku/listopadzie ubiegłego roku nasz minister zdrowia wymyślił sobie, że krew na grupę na być pobierana z dwóch różnych niezależnych od siebie miejsc i najlepiej w dwóch placówkach :) podobnie z gbs. Po miesiącu wynik jest nieważny, dlatego przy przyjęciu znów miałam robiony posiew.

Marida cudo [emoji7] sama słodycz

Gosika znów pierwsze słyszę ... Ja mam grupę sprzed dwóch lat i nikt mi nie kazał nic powtarzać ... Przecież grupa się nie zmienia :/ i gbs też mam raz pobrany

Marida cudo [emoji7] sama słodycz

Gosika znów pierwsze słyszę ... Ja mam grupę sprzed dwóch lat i nikt mi nie kazał nic powtarzać ... Przecież grupa się nie zmienia :/ i gbs też mam raz pobrany
A to już trzeba pytać naszego ministra po co mu to ;) widocznie nie ma na co wydawać pieniędzy ;)

reklama
Do góry