reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Dziewczyny, warto kupić te Chuste? Link do: CHUSTA DO NOSZENIA DZIECKA KOLORY 500x75cm

w57vdqk38htkkpep.png

reklama
@nknatalia teraz też crotlimazol używałam jak mi ta infekcja wyskoczyła - gin powiedział, że spokojnie mogę się nim posmarować. Przed chwilą właśnie dzwoniłam i jutro o 9 jadę do niego by mi wymaz pobrał i muszę zawieźć do Gdańska do laboratorium. Niby mi przeszło ale wole to przed porodem wyleczyć.

@Gosika88 fajna ta chusta [emoji3] Ale czy warto to się nie wypowiem, bo co ja tam wiem. [emoji39]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja po wizycie, 31tc Laura waży już 1500g i jest obrócona główka w dół[emoji7]Żebra i bok po prawej stronie bolą mnie tak, że tylko czekam aż zacznie mi się brzuch obniżać bo nie wyrobię[emoji23]
Ja rozstępów na brzuchu na razie nie mam ale mam na udach i pupie, ale też mam z okresu dorastania. I nie ma reguły, jeśli ktoś ma tendencję do rozstępów to żadne balsamy nie pomogą. Ja też mam tą aplikacje, bardzo fajna :)

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Też chcę kupić sobie coś podobnego, tylko że zamiast chusty, to takie inne nosidełko, tak że mogę dziecko nosić na kilka sposobów i do iluś kg. Cena jakoś 150-zł. Mając dwójkę dzieci wydaje mi siee za sensownie, bo małe bym miała na sobie a większą za rączkę. A jak będzie taka jak Amelka, która dużo chciała być noszona, to wiem że mi się sprzyda. Ręce przynajmniej nie odpadna :D

Odebrałam wyniki. Morfologia jeszcze ujdzie, ale podejrzewam, że dostanę żelazo znowu.
Mocz za to fatalny i czeka mnie antybiotyk :(
Jutro jadę jeszcze raz zbadać mocz.

No dobra kupiłam, mam nadzieję, że dorzuca instrukcje jak wiązać a jak nie to poszukam jakichś filmów na YT.

w57vdqk38htkkpep.png
Też zastanawiam się nad kupnem chusty, ale najpierw muszę nauczyć się obchodzić z Mała i dopiero wtedy pomyślę [emoji16]na yt oglądałam filmiki to trzeba trochę się nameczyc ale później fajnie bo ręce ma się wolne :)

Też zastanawiam się nad kupnem chusty, ale najpierw muszę nauczyć się obchodzić z Mała i dopiero wtedy pomyślę [emoji16]na yt oglądałam filmiki to trzeba trochę się nameczyc ale później fajnie bo ręce ma się wolne :)

My będziemy z małym tydzień czasu u moich rodziców, mama będzie uczyć obsługiwać [emoji14] jak wrócimy do domu to dopiero zacznie się impreza :)

w57vdqk38htkkpep.png

My będziemy z małym tydzień czasu u moich rodziców, mama będzie uczyć obsługiwać [emoji14] jak wrócimy do domu to dopiero zacznie się impreza :)

w57vdqk38htkkpep.png
Haha ja mieszkam z mamą, tylko że my na piętrze, ale napewno będzie się bała wziąć takie Maleństwo. Przy siostry dzieciach robiłam dużo, ale wiadomo to moje pierwsze i będę z Nią cały czas a nie na kilka godzin, to zobaczymy jak to bedzie:) ale siostra mieszka 300m ode mnie więc będzie mi pomagać [emoji38]

reklama
Do góry