reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Ja bym miala z nia wspolne podworko to bym postawila 3m plot:) a tak to mieszkamy razem i mamy wspolna kuchnie.. Moze po slubie odzielimy sie :) bo narazie na wesele zabieramy:)

reklama
No niestety wesele to kosmiczne koszty *_* wazne by maz nie sluchal mamusi xD bo wtedy bedzie zle...

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od 26tc mam wizyty co 2tyg, żeby kontrolować przepływy. Jutro mam trzecie USG genetyczne.
Dopadła mnie jakaś grypa, wczoraj przez ból mięśni i stawów praktycznie chodzić nie mogłam. Strasznie mnie poskładało i córkę, choć ta lepiej ciut znosi. Musimy się pozbierać, bo w poniedziałek jedziemy do CZD na oddział na kilka dni i musi być zdrowa. Także dwa tygodnie z kiepskim snem mnie czekaja

Po slubie mieszkalismy z moimi rodzicami rok i choc potrafilismy razem iprezowac ze wspolnymi goscmi, smiac i ogolnie nue bylo zgrzytow to za noc nie chcialabym mieszkac ani z tesciami ani rodzicami, wolalabym cos wynajac chyba pomimo ze wiadomo to troche puste koszty.
Wspolczuje tesciowych, ze swoja mialam jak Zuzia sie urodzila, byla prawie codziennie, co chwile poprawiala wszystko, spradzala czy porzadek,pytala czy wyprasowane, kiedy body ostatnio zmienialam ,kiedy pieluszke, czy butelke wyparzyla, wiem niby pierwsze moje dziecko,ale wyczekane ponad 5 lat. Wszystko mialam opanowane do perfekcji nawet moja rodzina sie dziwila ze az tak a te uwagi ciagle doprowadzaly mnie do szalu, na szczescie teraz szwagierka ma drugie malenstwo to uwaga tesciowej sie zmniejszyla z czego sie bardzo ciesze, wazne w tym wszystkim zeby mezowie tez to widzieli i umieli mamusie sprowadzic na ziemie, moj na szczescie to dostrzegal

moderatorka.png

Załączniki

• moderatorka.png
    moderatorka.png
    22 KB · Wyświetleń: 633
Dobry wieczór [emoji6]

Ja wczoraj miałam dzień taki typowo „łóżkowy” - brak siły i ochoty na cokolwiek. A dzisiaj z kolei mój został w domku i cały dzień oglądamy filmy [emoji4] Znaczny spadek mocy coś mam.

Gratuluję udanych wizyt dziewczyny [emoji6]
@paaulaa90 dobrze, że już jesteś w domku. Oszczędzaj się [emoji846]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Wlasnie tez mam ochote dzis na wieczor filmowy, mozecie cos polecic nowego, moze byc tez serial zagraniczny, bo my tez troche kinomaniaki

Dzień doberek dziewczyny :)
Wczoraj miałam taki maraton, że dziś o 6.00 byłam już wyspana i gotowa do działania :pBrakowalo mi tego, organizowania czegoś. Zawsze coś tworzę i przebywam wśród ludzi, a teraz to głównie w domu siedzę, bo trzeba ba siebie uważać i się za bardzo nie stresować i nie przemeczac. Przed nami kolejny zimowy i mrozny dzień, że nie za bardzi chce mi się wstawać z przytulnego łóżeczka... Ale zaraz wstaję :p

reklama
Ale ci dobrze :) ja juz wyszykowalam dziecko do przedszkola i teraz robie sniadanko dla siebie i meza xD

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry