reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

No wiesz bac sie teoretycznie a widziec cos takiego to tez jest taka troche trauma. Do mnie nadal nie dochodzi ze ja dziecko bede miec... Znaczy sie wiem ze je nosze itd ale na razie poki nie bedzie ze mna nie chce sobie zbednych nadzieji robic gdyby poszlo cos nie tak...

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Cześć dziewczyny :)
Ja wizyte mam jutro :) tez doczekać sie nie moge:) w końcu dowiem sie co z tym brzuszkiem czy rosnie czy jest ok:)
Moj syn dzis mial kryzys w przedszkolu#:\ tak strasznie plakal:\ chciał isc z nami do domu ale Pani powiedziała ze jak go weźmiemy zrobimy mu tym krzywdę :\ ja plakalam jak male dziecko jak wyszliśmy.. Czego sie nie wstydze ... Choc niekotre baby patrzyły sie na mnie jak na idiotke:\ mam nadzieje ze zje obiadek i reszte jedziemy po niego. Fajnie bo przedszkolanki pisza Ci sms np maly sie uspokoil bawi sie wiec tyle dobrze ze wiem ze jest ok a nie muszę sie domyslac...:\ ja jutro się dowiem czy bede chodzic juz co 3lub 2tyg:)

Witam
Ja wczoraj wyszłam ze szpitala mam nakaz odpoczywać nie dźwigać nie stresować itd dzisiaj ma mi przyjść kurierem pessar i w piatek mam się stawić na ginekologie do założenia a później to nie wiem mój gin na urlopie jeszcze tydzień wróci to musze z nim skonsultować co dalej....takze dziewczyny oszczędzajcie się dużo odpoczywajcie bo sytuacja szybko się zmienia i czasem może być juz za późno żeby zatrzymać akcje porodowa a każdy tydzień w brzuszku dla maluszka jest ważny.

Mi szafa przyjdzie w koncu po3 tyg i od następnego tygodnia biore sie mocno za pranie itp:) a w weekend jedziemy dokonczyc wyprawke:) oliwke, pampersy i itp i dla mnie do szpitala wkładki, podpaski itp :) akcesoria:) takze weekend będzie udany na zakupach:)

O ile moja kochana tesciowa mi go nie zepsuje.. Oby...

Jetkaa napewno bedzie ok z brzuszkiem:)
Ja juz mam poprane i poprasowane jestem juz gotowa bo jak maluch bedzie tak szybko rosl jak pokazuje usg to moge miec wczesniej cesarke

Eh te tesciowe. Moja to zlapala mega focha i nie odzywa sie juz prawie 3 miesiace *_*

Napisane na LG-M320 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry

Dopiero od rana na tyłku usiadłam. Łatwo mówić oszczędzaj się jak masz dziecko 1,5 roku w domu....ehhhh.... Ale i tak tobie tylko minimum. U mnie wizyty co 4 tyg i jeszcze kolejna będzie za 4 tyg. Dopiero na samej końcówce gin chce widzieć dziewczyny częściej ale to też w zależności od sytuacji różne są odstępy między wizytami.

Ja muszę usiąść klepać zamówienie z rzeczami dla siebie koszula itp. resztę z grubsza mam.

Ze mna lezala dziewczyna w 22tc ktorej szyjka miala 1cm I karetka przewiezli ja do specjalistycznego szpitala na zalozenie szwu ona byla tak przerazona ze az sie trzesla a ja sama zaczelam sie stresowac zejestem tylko 5 tygodni dalej I wsumie tez moglo mnie to spotkac☹ naprawde w szpitalach można się napatrzeć na różne przykrosci☹

reklama
Link do: marida ja bym byla w 7niebie jak by moja sie do mnie nie odzywala hehe:) a ja dziewczyny zdecydowalam sie ze chce rodzic Sn jutro bede wiedzieć dokladnie czy moge. Ale gin nie widzial przeciwskazan :) chce spróbować:) i teraz jestem pewna:)

Do góry