reklama
Blondynka1988
Fanka BB :)
szczesliwa66
Tak
Brzuszkowa
Czeka mnie w sobotę i zastanawiam się na którą podjechać bo o 11 mam kontrolę u gina dzięki dziewczyny
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko nie wiem, czy od razu dostaniesz wyniki... jak byłam w tygodniu to o 9.45 zakończyłam badania, a po 13.30 mogłam dopiero odebrać wyniki... Tak bylo u mnie w przychodni... Byś musiała się zorientować, bo pewnie musisz je zabrać ze sobą ba wizytę u gin...
aniolek678
Zaangażowana w BB
Dziewczynki, mam pytanie czy też miałyście może coś takiego że wstajecie z łóżka i nie macie siły chodzić? Strasznie bolą mnie biodra a potem tak między udami, szczerze to takie niekomfortowe uczucie że już sama nie wiem co mnie boli, ledwo chodzę....ajć!!
Blondynka1988
U mnie jak badanie jest w sobotę to wynik dopiero w poniedziałek.
Dziewczynki, mam pytanie czy też miałyście może coś takiego że wstajecie z łóżka i nie macie siły chodzić? Strasznie bolą mnie biodra a potem tak między udami, szczerze to takie niekomfortowe uczucie że już sama nie wiem co mnie boli, ledwo chodzę....ajć!!
Mam tak czasem! Czuje sie obolała ( boli nie w środku ale wlasnie miedzy udami) i dopiero jak rozchodzę to jest ok. W zeszłym tygodniu miałam tak prawie codziennie, a teraz odpukać jest ok.. gina mam za tydzień w czwartek to zapytam od czego to.. może się w środku coś poszerza i to dlatego..
Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
reklama
Gosiaczek1202
Ale sie ciesze wyniki glukozy ksiazkowe krzywa za mna.Musialam powtorzyc bo wczesniej na czczo mialam podwyzszony z powodu wypicia rano soku .Zrobilam to automatycznie bo zawsze duzo pilam.Normalnie mam budyn czasem zamiast mozgu.Dostalam dietke ale mi nie zaszkodzi bo mi sie troszke przytylo .A z pakowaniem nie spieszy mi sie .Jakos w pierwszej ciazy wiecej szalalam