reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2018

Acha czyli łącznie troszke ponad 2h trwa całe badanie?

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czeka mnie w sobotę i zastanawiam się na którą podjechać bo o 11 mam kontrolę u gina ;) dzięki dziewczyny

Czeka mnie w sobotę i zastanawiam się na którą podjechać bo o 11 mam kontrolę u gina ;) dzięki dziewczyny

Tylko nie wiem, czy od razu dostaniesz wyniki... jak byłam w tygodniu to o 9.45 zakończyłam badania, a po 13.30 mogłam dopiero odebrać wyniki... Tak bylo u mnie w przychodni... Byś musiała się zorientować, bo pewnie musisz je zabrać ze sobą ba wizytę u gin...

Dokładnie - na wyniki czeka się kilka godzin.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczynki, mam pytanie czy też miałyście może coś takiego że wstajecie z łóżka i nie macie siły chodzić? Strasznie bolą mnie biodra a potem tak między udami, szczerze to takie niekomfortowe uczucie że już sama nie wiem co mnie boli, ledwo chodzę....ajć!!

Dziewczynki, mam pytanie czy też miałyście może coś takiego że wstajecie z łóżka i nie macie siły chodzić? Strasznie bolą mnie biodra a potem tak między udami, szczerze to takie niekomfortowe uczucie że już sama nie wiem co mnie boli, ledwo chodzę....ajć!!

Mam tak czasem! Czuje sie obolała ( boli nie w środku ale wlasnie miedzy udami) i dopiero jak rozchodzę to jest ok. W zeszłym tygodniu miałam tak prawie codziennie, a teraz odpukać jest ok.. gina mam za tydzień w czwartek to zapytam od czego to.. może się w środku coś poszerza i to dlatego..

Napisane na iPhone w aplikacji forum BabyBoom
3jgxyx8dmk89lf14.png

reklama
Ale sie ciesze wyniki glukozy ksiazkowe krzywa za mna.Musialam powtorzyc bo wczesniej na czczo mialam podwyzszony z powodu wypicia rano soku .Zrobilam to automatycznie bo zawsze duzo pilam.Normalnie mam budyn czasem zamiast mozgu.Dostalam dietke ale mi nie zaszkodzi bo mi sie troszke przytylo .A z pakowaniem nie spieszy mi sie .Jakos w pierwszej ciazy wiecej szalalam

Do góry