Spałam jak zabita od 20.30 do 9.30...
O widzę, że o rozstępach mowa... mi w 1 ciąży nie wyszły, teraz póki co też nie widzę, ale mam do nich stosunek... no w dupie je mam -w kilku słowach.
Ja mam osobowość narcystyczną więc czy z rozstępami czy bez to wiecie....
za to jestem opryszczona jak nastolatka i te znamiona po tych pryszczach mi będą schodziły pewnie z rok -czoło, caaałe plecy, ramiona, dekolt -no dramat ale co tam -w końcu zblakną
No to
GosiaLew siedzisz na tykającej bombie
nie zapomnij napisać gdyby coś się zaczęło
Ewa90 -myślę, ze z tego co czytałam to normalne. Też tak miałam ale pojechałam do lekarza
kasik90 to do przewidzenia było
im więcej lekarze straszą, że wcześniej się urodzi, tym mniej z tego wynika
kameleonleon hahaha w sumie -taczka dobra rzecz, myślisz ze dziecku robi to różnicę??? kiedyś sobie radzili bez wózków. Mój M się śmieje, ze kiedyś był 1 rodzaj z tego 2 kolory i wszyscy musieli być zadowoleni
Evelina89 -nie to ogarnie M jak będziemy wychodzić ze szpitala, tylko kurz się będzie zbierał na pościeli. Ja zawsze powtarzać będę -jedz krówki -na krówkach dzieci szybko rosną
Boliwia też byłam wieczorem po pizzy ale M zrobił hawajską domową więc zgagi nie było
Tirli podrzuć słońce
Ja apetytu nie mam wcale -owoce i naleśniki z dżemem bym jadła w kółko, M gotuje u nas w domu i miesiąc temu gotował jeszcze 2 porcje, później 1 i 1/2 to teraz tylko dla siebie robi. A ja lecę do sklepu po mrożone truskawki i bułki -i tyle z mojego jadłospisu... jagody jeszcze dorwie w Piotrze i Pawle. Wieczorem dowiozą mi maliny i świeże owoce
Odkąd teściowa mi powiedziała, że ona chętnie jak urodzę przyjedzie z teściem posprzątać mieszkanie to już nic nie robię oprócz bieżących porządków
jak chcą -proszę bardzo -bylebym tego nie widziała
ja zamknęłam 36 tc z wagą 65,5kg czyli równo 10 na plusie, teraz już puchnę tak strasznie, ze wieczorem bez masażu stóp nie zasnę tak mi latają