reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Witam.
To ja rowniez czekam na info. odnosnie szczepionki :)
Gosia mamy anexa :)
Jemy sniadanko, ogarnianko i ma kontrole; nawet odziwo nostres, ale kciuki poprosimy :)

Ewa łącze sie w bólu, tez mi czasem apka robi psikusa i zdążę cos napisac i juz do wyslania szykuje a tu apka sie wiesza albo samoistnie wyłącza..

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w Forum BabyBoom

Pisze jeszcze raz :D

Hey Wam :) ja ostatnio nie mam weny na pisanie , podczytuje Was ale i tak połowy nie pamiętam .
Osttanio źle sypiam , żadna pozycja mi nie odpowiada , najlepiej jest mi siedzieć ! Plecy mnie bolą ,.na bokach jak leżę to mnie do szału doprowadzają te pozycje. Dziś o 2.30 juz byłam wyspana . Co 30 min się budziłam w końcu o 6 podniosłam się z łóżka .

Maui ale córa będzie miała wypasioną furę :)

Kameleon murano fajne , ta kolorystyka jest mega :) gdybym nie kupiła anexa to możliwe ze bym się na niego zdecydowała :D

Kaylla trzymaj się tam w tym szpitalu , jeszcze troszeczkę .

Malutka a jaki miałaś fotelik ? Ja jeszcze naszego nie mierzyłam do samochodu .

Ania Beata wózek czadowy :)

Odnosnie samochodów to ładna akcje któraś z Was miała , ludzie to są jednak świnie widząc ciężarna żeby na tyle samochód się jeden zatrzymał , dobrze , że mąż był w pobliżu i mógł szybko do Ciebie przyjechać.

Ja dzisiaj mam ktg na 11 a później wizytę w szpitalu , będę wiedziała co z tymi wynikami bakteri postanowili , dziś ma zdejmować krążek ale czy do tego dojdzie to nie wiem.

Miłego dnia majoweczki !

Ewa90 to ja z tym samochodem. I dziś co autobusem do przedszkola i nie ma mnie w domu już ponad godzinę a tak to pół godziny zajmowało mi odwiezienie Kuby do przedszkola i z powrotem. Mąż nie ma jak zawieźć syna, bo chodzi na 6 do pracy.

Ewelina89 no jakoś wypadło mi z głowy z tym anexem.

Byłam dzisiaj w końcu u położnych się wstępnie umówić na po porodzie :) Wyobraźcie sobie, że ta co była u mnie 5 lat temu mnie pamiętała. W szoku byłam. Ja też ją pamiętała, ale ona przecież chodzi do tylu kobiet.

Powiem Wam, że jestem mega wkurzona....pojechaliśmy po tego murano i już go braliśmy ale wpadł nam w oko Mutsy Igo - no piękny , stylowy, leciutki, mały, zwinny - stylistyka jak zJoolz. Zerknęlam szybko na recenzje dobra. Cena dobra. Dużo droższy, ale mówię trudno...
Ja jeszcze mówię, że muszę poczytać itp przespać się z tematem itp... a mąż że nie bierzemy, będziemy znowu jeździć i poszłam na żywioł... zamówiliśmy i zapłaciliśmy... wracamy i czytam pod recenzją opinie użytkowników i coraz bardziej purpurowa się robię....jadą, że kieska amortyzacja, porażka trzęsie itp.... a my też na działkę chcemy móc zabrać do lasu... sklep zamknięty bo wyszliśmy ostatni po zamknięciu... pól nocy się wkurzałam, bo zawsze robię przemyślane decyzje, a teraz nie wiem co mnie podkusiło.... czekam do 10 żeby odmówić, mam nadzieję, że się uda...bo jak nie to chyba się załamię....
no i nadal wózka brak a murano jest powiem Wam przeładowany tymi amortyzatorami i przez to taki wielki się wydaje , że szok... na żywo dużo gorzej...

Witam porannie.

Widzę, że wczoraj dzień wózkowy :-D

Maui róż jak siemano, zdradzilby od razu płeć ;-) ale ładny, choc ja (podobnie jak dziewczyny) nie zdecydowałabym sie na róż ze względu na plany kolejnej ciąży ;-)

Ania bardzo ładny wozeczek, też mam granacik.

Kameleon kolorystyka świetna, połączenie żółtego z szarym, no fenomenalne ;-)

Tez nie mogę lajkowac na apce :/

Malutka też po bezpiecznym maluchu zwatpilam w swój fotelik, odrazu na następny dzień go przymierzalam do samochodu i troche motania pasem będzie. Na jaki fotelik sie namyslilas?

13x13 obys dała radę, bo córci będzie przykro.

No teraz wszystkie czujemy jak bysmy na bombie siedziały, bo zegar tyka i dni ulatuja teraz migiem..

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w Forum BabyBoom

Pisze jeszcze raz :D

Hey Wam :) ja ostatnio nie mam weny na pisanie , podczytuje Was ale i tak połowy nie pamiętam .
Osttanio źle sypiam , żadna pozycja mi nie odpowiada , najlepiej jest mi siedzieć ! Plecy mnie bolą ,.na bokach jak leżę to mnie do szału doprowadzają te pozycje. Dziś o 2.30 juz byłam wyspana . Co 30 min się budziłam w końcu o 6 podniosłam się z łóżka .

Maui ale córa będzie miała wypasioną furę :)

Kameleon murano fajne , ta kolorystyka jest mega :) gdybym nie kupiła anexa to możliwe ze bym się na niego zdecydowała :D

Kaylla trzymaj się tam w tym szpitalu , jeszcze troszeczkę .

Malutka a jaki miałaś fotelik ? Ja jeszcze naszego nie mierzyłam do samochodu .

Ania Beata wózek czadowy :)

Odnosnie samochodów to ładna akcje któraś z Was miała , ludzie to są jednak świnie widząc ciężarna żeby na tyle samochód się jeden zatrzymał , dobrze , że mąż był w pobliżu i mógł szybko do Ciebie przyjechać.

Ja dzisiaj mam ktg na 11 a później wizytę w szpitalu , będę wiedziała co z tymi wynikami bakteri postanowili , dziś ma zdejmować krążek ale czy do tego dojdzie to nie wiem.

Miłego dnia majoweczki !
My mamy jakiś Prima play. A na żaden jeszcze się nie zdecydowaliśmy, bo pojedziemy do sklepu, żeby nam dopasowali dobrze. Mąż mówi, że pasować będzie maxi cosi citi.

Ja dziś noc ok, ale budzę się z bólem nóg ostatnio... Ns noc mnie nie bolą a poranek jest straszny.

Witam i ja, u nas noc ok. Wczoraj polataliśmy po sklepach i na wieczór miałam tak spuchnięte kostki, że ich praktycznie nie było. Po nocy jest trochę lepiej ale dzisiaj chyba poleżę z nogami do góry.

Wózki super, różowy czadowy. Gdybym kupowała nowy to też bym postawiła na różowy, a co, raz się żyje ;-) teraz muszę się rozejrzeć za spacerówką i podejrzewam, że postawimy na Quinny.

Napisane na D6503 w Forum BabyBoom

reklama
U mnie kolejny dzień w szpitalu. Rano się wkurzylam, bo wczoraj pytałam lekarke podczas obchodu o badania krwi i miałam je mieć dzisiaj a rano o 6 się okazało, że nie rozpisala mi ich...Tak mnie to zdenerwowalo, do tego byłam mega niewyspana, że jak podlaczyli mi ktg, to stwierdziłam, że nie mam zamiaru gapic się przez godzinę w ten ekranik patrząc, czy mała się nie przesunela i idę spać, najwyżej mi przedłuża czas badania. Na szczęście mała się ruszala , ale na tyle delikatnie ze tętno nie uciekalo, więc nie było potrzeby przedłużania czasu, a przynajmniej jestem bardziej przytomna.
Na obchodzie był zastępca ordynatora, on stwierdził że ktg bardzo ładnie wychodzi i dalej czekamy, tak do końca 37 tygodnia. Zlecił usg i badania, więc ostatecznie pobrali mi dzisiaj ta krew, tyle że nie na czczo. Usg jeszcze nie miałam.

Do góry