reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Gosia, ja też mam dwie lewe ręce do takich rzeczy. Ani szydełkowanie, ani na drutach ani na haftowania czy cokolwiek na maszynie. A moja mama i babcia to umieją. A ja po tacie się wdałam chyba.
Zaraz jedziemy do moich rodziców na obiad i dobrze, bo ja głodna już jestem.
Zaraz jedziemy do moich rodziców na obiad i dobrze, bo ja głodna już jestem.
Wioleta93
Tirli
Ja moim dziewczynkom robiłam na szydełku sukienki do chrztu beda miał pamiątki teraz juz włóczka czeka w tygodniu zacznę robic dla trzeciej baby sukienkę
O jaaaa
Zjadłam 2m kwadratowe rzerzuchy
Jest lepiej niż było wczoraj -gardło i uszy nie bolą, katar też mniejszy, zaliczyłam aptekę wzięłam wszystko co mogłam i do jutra mam plan być całkowicie zdrowa
Wspólczuję przygód i stresów... jeszcze trochę i skończą się troski... a nie zaczną się inne
Zjadłam 2m kwadratowe rzerzuchy
Jest lepiej niż było wczoraj -gardło i uszy nie bolą, katar też mniejszy, zaliczyłam aptekę wzięłam wszystko co mogłam i do jutra mam plan być całkowicie zdrowa
Wspólczuję przygód i stresów... jeszcze trochę i skończą się troski... a nie zaczną się inne
Ja byłam chrzcona w takiej sukieniusi do dziś dnia mama ma zachowana ta kreacje , jak doczekam się córki to ubiore ja w toJa moim dziewczynkom robiłam na szydełku sukienki do chrztu beda miał pamiątki teraz juz włóczka czeka w tygodniu zacznę robic dla trzeciej baby sukienkę
Tez mi mama wydziergala sukienke na chrzciny :-) natomiast ja niestety również jak niektóre z Was nie mam talentu do takich rzeczy, w sumie nawet nie próbuje go w sobie rozbudzić
Ewa, Wiola pięknie Wam idzie dzierganie ;-)
Ja po calodniowym obzarstwie pękam w szwach. Rano dwa śniadania, bo jedno w domu a drugie u teściów i później obiad u teściów i niemalże calodzienne siedzenie przy stole.. o masakra.. w środę wizyta, aż sie boję na wage stanąć
Ewa, Wiola pięknie Wam idzie dzierganie ;-)
Ja po calodniowym obzarstwie pękam w szwach. Rano dwa śniadania, bo jedno w domu a drugie u teściów i później obiad u teściów i niemalże calodzienne siedzenie przy stole.. o masakra.. w środę wizyta, aż sie boję na wage stanąć
Ostatnia edycja:
Malutka466
Gosia, a jak Kuba?
Ja u rodziców pojadłam, oj pojadłam. Teściowa mnie wkurwiała, babcia mnie wkurzała. Moja babcia i jej teksty sprzed 60 lat... Teraz odpoczywam, zaraz idę się myć, mam wrażenie, że nogi Kuby mam na plecach... tak mnie kłuje w żebrach coś.
Mama dała mi jeszcze cały karton ciuszków, zabawek, pieluszek... Jutro reorganizacja szafki Kubusiowej
Ja u rodziców pojadłam, oj pojadłam. Teściowa mnie wkurwiała, babcia mnie wkurzała. Moja babcia i jej teksty sprzed 60 lat... Teraz odpoczywam, zaraz idę się myć, mam wrażenie, że nogi Kuby mam na plecach... tak mnie kłuje w żebrach coś.
Mama dała mi jeszcze cały karton ciuszków, zabawek, pieluszek... Jutro reorganizacja szafki Kubusiowej
reklama