reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Taka podkładka mi wyszła :) i się nie podwija jupiii :)

Załączniki

• 1459076331097.jpg
    1459076331097.jpg
    111,3 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Gosia, ja też mam dwie lewe ręce do takich rzeczy. Ani szydełkowanie, ani na drutach ani na haftowania czy cokolwiek na maszynie. A moja mama i babcia to umieją. A ja po tacie się wdałam chyba.

Zaraz jedziemy do moich rodziców na obiad :D i dobrze, bo ja głodna już jestem.

O jaaaa
Zjadłam 2m kwadratowe rzerzuchy :laugh2:

Jest lepiej niż było wczoraj -gardło i uszy nie bolą, katar też mniejszy, zaliczyłam aptekę wzięłam wszystko co mogłam i do jutra mam plan być całkowicie zdrowa:evil:

Wspólczuję przygód i stresów... jeszcze trochę i skończą się troski... a nie:laugh2::laugh2: zaczną się inne:biggrin2::biggrin2:

Tez mi mama wydziergala sukienke na chrzciny :-) natomiast ja niestety również jak niektóre z Was nie mam talentu do takich rzeczy, w sumie nawet nie próbuje go w sobie rozbudzić :p

Ewa, Wiola pięknie Wam idzie dzierganie ;-)

Ja po calodniowym obzarstwie pękam w szwach. Rano dwa śniadania, bo jedno w domu a drugie u teściów i później obiad u teściów i niemalże calodzienne siedzenie przy stole.. o masakra.. w środę wizyta, aż sie boję na wage stanąć :p

Ostatnia edycja:
Gosia, a jak Kuba?

Ja u rodziców pojadłam, oj pojadłam. Teściowa mnie wkurwiała, babcia mnie wkurzała. Moja babcia i jej teksty sprzed 60 lat... Teraz odpoczywam, zaraz idę się myć, mam wrażenie, że nogi Kuby mam na plecach... tak mnie kłuje w żebrach coś.
Mama dała mi jeszcze cały karton ciuszków, zabawek, pieluszek... Jutro reorganizacja szafki Kubusiowej :)

reklama
Ja tez objedzona. W dodatku tak nisko dzisiaj czuję Małego, że mam wrażenie, że zaraz sam mi wyjdzie. Tez czuje ból po lewej stronie cały dzień, chyba czymś mi się tam wbija :)

Do góry