reklama
Ja też jeszcze tych badań nie robiłam. Pewnie będę robić w najbliższym czasie. Kasik, tak jak dziewczyny piszą, dobrze byłoby się skontaktować z lekarzem.
Zmęczona jestem. Plecy mnie wykańczają:/ Ja z okazji dnia kobiet dostałam od narzeczonego różę (wie, że nie lubię tulipanów). Mamy też do odebrania wózek i fotelik ze sklepu, bo dzwonili, że dostawa przyjechała, ale jeszcze nie wiem, kiedy pojedziemy.
Zmęczona jestem. Plecy mnie wykańczają:/ Ja z okazji dnia kobiet dostałam od narzeczonego różę (wie, że nie lubię tulipanów). Mamy też do odebrania wózek i fotelik ze sklepu, bo dzwonili, że dostawa przyjechała, ale jeszcze nie wiem, kiedy pojedziemy.
U mnie z cerą nawet fajnie. Czasami jakieś krostki, ale tragedii nie ma. Paznokcie raczej bez zmian, włosy lepsze niż przed ciaza, za to dłonie strasznie suche. Robim co mozem, ale z różnymi skutkami
Wzięłam się dzisiaj za pranie ciuszków, przygotowałam szuflady dla Szymka I jutro ciąg dalszy prania. Później prasowanie mnie czeka
W ogóle to dzisiaj mi się śnił były mister Polski - Maślak nie pamiętam już dokładnie co, ale on?
Wzięłam się dzisiaj za pranie ciuszków, przygotowałam szuflady dla Szymka I jutro ciąg dalszy prania. Później prasowanie mnie czeka
W ogóle to dzisiaj mi się śnił były mister Polski - Maślak nie pamiętam już dokładnie co, ale on?
Tirli
Fanka BB :)
Witam ja dzis nie wyspana budziłam sie co chwilę ale to pewnie z nerwów. Jadę dzis z córką na trzy dni do akademii medycznej robic badania.
reklama
Tirli
Fanka BB :)
Niedobory hormonu wzrostu, musimy zrobic uzupełniające badania i wtedy wniosek o przyznanie leczenia. Polska biurokracja