reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja będę robiła dopiero.
Kasia to konsultuj z lekarzem. Kiedy wizyta? Tylko nie czytaj za dużo bo żebyś sobie nie wkręcać za dużo.

reklama
Ja też jeszcze tych badań nie robiłam. Pewnie będę robić w najbliższym czasie. Kasik, tak jak dziewczyny piszą, dobrze byłoby się skontaktować z lekarzem.

Zmęczona jestem. Plecy mnie wykańczają:/ Ja z okazji dnia kobiet dostałam od narzeczonego różę (wie, że nie lubię tulipanów:p). Mamy też do odebrania wózek i fotelik ze sklepu, bo dzwonili, że dostawa przyjechała, ale jeszcze nie wiem, kiedy pojedziemy.

Jutro mam wizyte i czekam jak na szpilkach na diagnoze lekarza.

Gosia za późno, juz naczytalam sie na necie..

U mnie z cerą nawet fajnie. Czasami jakieś krostki, ale tragedii nie ma. Paznokcie raczej bez zmian, włosy lepsze niż przed ciaza, za to dłonie strasznie suche. Robim co mozem, ale z różnymi skutkami ;)
Wzięłam się dzisiaj za pranie ciuszków, przygotowałam szuflady dla Szymka I jutro ciąg dalszy prania. Później prasowanie mnie czeka :o
W ogóle to dzisiaj mi się śnił były mister Polski - Maślak :D nie pamiętam już dokładnie co, ale on? :D

ja się dziś poplakalam z niemocy... brzuch, kręgosłup i nogi bolą masakrycznie. .Brzuch spina się co chwilę a W domu ciągle coś do zrobienia. Mam dość

Niemoc to ja mam teraz. Leżę w łóżku i nie jestem w stanie wstać. No ale szafa spakowane w całości na nowo.

Dzień dobry z rana :)

Jak Wam minęła.noc ? Ja się co chwile budziłam i mimo to jestem.wyspana . Wstałam wcześnie bo będę jechać na badania do szpitala .

Miłego dnia :)

Witam ja dzis nie wyspana budziłam sie co chwilę ale to pewnie z nerwów. Jadę dzis z córką na trzy dni do akademii medycznej robic badania.

Ja właśnie też ciągle się budziłam w ogóle miejsca nie mogłam sobie znaleźć - może dlatego że jestem u mamy .
A badania w jakim kierunku ?

reklama
Do góry