reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Witam w pechowa niedziele.
Nic, tylko się załamać. Mojego męża wieczorem rozłożyła gorączka, nie ma siły się ruszyć. Ja powinnam leżeć, a tymczasem musze zrobić córce obiad i ja ogarnąć. Jeszcze na dodatek w lodówce pusto. I jak tu się nie denerwować :(

Hejo:) ja bede prała w delikatnym proszku dla dzieci. Później zamierzam płukać w zwykłym płynie sensitive. Ale pierwsze kilka prań tylko w proszku.

Dziewczyny a ja znowu o farbach :p
Szukam jakiegoś ładnego koloru złamanej bieli / ecru (tylko żeby w żółte nie wpadalo) - czy któraś z Was ma na ścianie coś w tym stylu i może polecić ? Mi już się po nocach farby śnią :D

Boliwia ja rozumiem, że jak złapie grypa to jest ciężko też funkcjonować, ale niech mąż weźmie tabletki przeciwbólowe, przeciwgorączkowe, najlepiej na ibuprofenie i Ci pomoże. W tym wypadku to ty powinnaś leżeć s nie mąż. Macie możliwość e zakupów typu Piotr i Paweł lub tesco?

Hej dziewczyny ja też witam w ta ponura szara niedziele pogoda brzydka ale na razie nie pada :) wiec to taki plus :) po obiadku wybieram się do cioci na kawę bo co tu robić :p dziś siostra przyjdzie na obiad. Mały w brzuchu trochę się uspokoił pewnie znów jak usiade to znów zacznie sobie chodzić :) Pozdrawiam i życzę miłej niedzieli:)

Witam w pechowa niedziele.
Nic, tylko się załamać. Mojego męża wieczorem rozłożyła gorączka, nie ma siły się ruszyć. Ja powinnam leżeć, a tymczasem musze zrobić córce obiad i ja ogarnąć. Jeszcze na dodatek w lodówce pusto. I jak tu się nie denerwować :(
Boliwia a Twoja ciąża jest z tych trudnych leżących? Przepraszam ale gdzieś mi umknęło dlaczego pytam. Chory facet nie choruje on walczy o życie Kochane

Oleńka, mam leżeć z powodu miękkiej i skracającej się szyjki.

Wiecie dziewczyny, tylko, że on nie udaje, bo jest polprzytomny. Wstawiłam tylko rosół i sam się gotuje. Córka na szczęście grzeczna, a o zakupy poprosiłam siostrę. Mężowi dałam paracetamol i mam nadzieję, że mu trochę przejdzie. Jeszcze na dodatek musi iść do pracy dzisiaj wieczorem :(

reklama
U mnie tez noc nieudana bo jak sie o 3 obudzilam tak chyba dopiero o 6 usnelam masakra. Do tego dalej wszystko mnie swedzi i ciężko mi sie oddycha.... masakra

Dziewczyny kupilycie takie wałeczki do łóżeczka żeby dzieciaczek sie nie przekrecal podczas snu.

Do góry