reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

a ja mam dziś lepszy dzień ale ja to zawsze inaczej niż inni. Za to przedwczoraj wyłam co 5 minut razem z córką... Jutro w końcu zacznę zamawiać rzeczy dla maluszka bo mąż będzie w domu i zajmie się. Alicją. Kącik dziecięcy chyba wyjdzie szaro szary

reklama
Ewelina, na Serbskiej mówisz, że handlowiec dorzuca gratisik? Ja tam też byłam wózki oglądać. Ale jeszcze nie z zamiarem kupna. Więc nie negocjowałam. My mamy wózek upatrzony już, ale nie wiem, jak z kolorami, czy będą dostępne i ile trza czekać...Tak się rzeczowo rozeznałam. :D :D :D

Mi też radzili: nie kupuj wózka, łóżeczka przed porodem. To gdzie mam to dziecko położyć? Przecież na niektóre zamówienia czeka się kilka tygodni, to jak po porodzie?! <wtf> :D

Evelina dla mnie obsługa w Bobo wózki to nieporozumienie. Nie mają serca do tych produktów, a nawet zainteresowania tym co sprzedają. Siedząc 8 godzin codziennie byłabym po miesiącu z nudów biegła w asortymencie...

Widzę, że kiepska niedziel dzisiaj u Was :( ja nawet dobrze ją spędziłam. Poprałam kocyki, pieluszki, rożek i śliniaczki Małego. Jutro będzie prasowanie i próba ułożenia tego co mam w domu do komody. Nie mam pomysłu, co w której szufladzie kłaść.
Byłam u rodziców obejrzeć mecz Lecha, no myślałam, że z nerwów urodzę <haha> Zaraz Master Chefa Juniora sobie obejrzę, potem kąpiel i spać pewnie :)

Jak ja byłam w bobowózkach w Gdańsku to babeczka była spoko. Sama do mnie podeszła, pomogła, odpowiedziała na wszystkie pytania, rozkładała ze mną wózki i składała. Jeszcze sama mówiła co było na targach. W Gdańsku nie ma już takich sklepów większych, jest jeden ale tam wózki to powyżej 2 tys. w wiekszości.

Dzisiejszy dzień praktycznie kończy się przynajmniej wzorcowymi cukrami w końcu. Jakiś pozytyw.

Gosia w Gdańsku masz jeszcze duży Mama i ja na Grunwaldzkiej, nam tam pomogli bardzo i zdecydowaliśmy się na Maxi cosi mura 4. Mam nadzieje, ze jutro już przyjdzie :). A targi dziecięce w gdańsku są 10 kwietnia :)

Małka do 9 kwietnia to właśnie ja chcę już wózek mieć w domu praktycznie :)
No a w Mama i Ja to mi tak drogo było. Jest jeszcze Akpol ale dla mnie tam mały wybór jest.

reklama
Do góry