reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

a ja mam dziś lepszy dzień ale ja to zawsze inaczej niż inni. Za to przedwczoraj wyłam co 5 minut razem z córką... Jutro w końcu zacznę zamawiać rzeczy dla maluszka bo mąż będzie w domu i zajmie się. Alicją. Kącik dziecięcy chyba wyjdzie szaro szary

reklama
Ewelina, na Serbskiej mówisz, że handlowiec dorzuca gratisik? Ja tam też byłam wózki oglądać. Ale jeszcze nie z zamiarem kupna. Więc nie negocjowałam. My mamy wózek upatrzony już, ale nie wiem, jak z kolorami, czy będą dostępne i ile trza czekać...Tak się rzeczowo rozeznałam. :D :D :D

Mi też radzili: nie kupuj wózka, łóżeczka przed porodem. To gdzie mam to dziecko położyć? Przecież na niektóre zamówienia czeka się kilka tygodni, to jak po porodzie?! <wtf> :D

Evelina dla mnie obsługa w Bobo wózki to nieporozumienie. Nie mają serca do tych produktów, a nawet zainteresowania tym co sprzedają. Siedząc 8 godzin codziennie byłabym po miesiącu z nudów biegła w asortymencie...

Widzę, że kiepska niedziel dzisiaj u Was :( ja nawet dobrze ją spędziłam. Poprałam kocyki, pieluszki, rożek i śliniaczki Małego. Jutro będzie prasowanie i próba ułożenia tego co mam w domu do komody. Nie mam pomysłu, co w której szufladzie kłaść.
Byłam u rodziców obejrzeć mecz Lecha, no myślałam, że z nerwów urodzę <haha> Zaraz Master Chefa Juniora sobie obejrzę, potem kąpiel i spać pewnie :)

Jak ja byłam w bobowózkach w Gdańsku to babeczka była spoko. Sama do mnie podeszła, pomogła, odpowiedziała na wszystkie pytania, rozkładała ze mną wózki i składała. Jeszcze sama mówiła co było na targach. W Gdańsku nie ma już takich sklepów większych, jest jeden ale tam wózki to powyżej 2 tys. w wiekszości.

Dzisiejszy dzień praktycznie kończy się przynajmniej wzorcowymi cukrami w końcu. Jakiś pozytyw.

Gosia w Gdańsku masz jeszcze duży Mama i ja na Grunwaldzkiej, nam tam pomogli bardzo i zdecydowaliśmy się na Maxi cosi mura 4. Mam nadzieje, ze jutro już przyjdzie :). A targi dziecięce w gdańsku są 10 kwietnia :)

Małka do 9 kwietnia to właśnie ja chcę już wózek mieć w domu praktycznie :)
No a w Mama i Ja to mi tak drogo było. Jest jeszcze Akpol ale dla mnie tam mały wybór jest.

reklama
Do góry