reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Wlasnie teraz tak patrze z mezem ze lepsze.. no to czeka mnie mierzenie i patrzenie czy mi się pomieści ehh heh :( zaczyna mnie to wkurzać. Ja mam tak taki problem ze pokój jest długi a wezszy i tez musze w tym pokoju zorganizować szafę mała taka max 100 cm i stół 90 z możliwością rozłożenia. :p a nie każde modele z danej kolekcji zgrywaja się z moim metrażem :(

reklama
ja do salonu wybrałam meble z szynki kolekcja salvo bo pasują do zabudowy w kuchni. Szukam również fotela do sypialni bo mamy wysokie łóżko i nie da się tam wygodnie usiąść ale nic fajnego jeszcze nie znalazłam. Kącik synka będzie szaro miętowy chyba bo myślę jeszcze nad fioletem ale jakoś do chłopca mi nie pasuje ale pasował by do kolorystyki sypialni.
Ja chce ten fotel .... :) :) :) tylko mi kasy szkoda

Załączniki

• 1456609306110.jpg
    1456609306110.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 87
a to ten z Ikei? W poniedziałek go testowaliśmy w sklepie i w tej cenie można kupić coś fajniejszego. Chyba pojeżdżę bo Lublinie i poszukam w salonach. Na szczęście budżet na wyprawkę mam taki sam jak przy pierwszym dziecku więc teraz mogę zainwestować w trochę inne rzeczy zamiast np.wózka

A ja akurat mam już powoli dość białych mebli wszędzie gdzie idę to szare ściany, białe meble i cegła w salonie więc już mi się to nieźle opatrzyło ale że cały dom mamy urządzony w tej kolorystyce to nie mam co marudzić tylko z tym żyć ;) w związku z tym pokoik Erneścika jest juz pomalowany na zielono + jedna ściana na żółto żeby dodać trochę koloru. Co do farb to ja mam jasnoszary ze Śnieżki (stalowe magnolie) w kuchnii też mamy ale już ciemny odcień szarości ogólnie ze śnieżki jestem zadowolona w przeciwieństwie np. do Duluxa.

jak za taką cenę to słaby moim zdaniem. Te fotele "uszaki" coraz bardziej mi się podobają. Poszukam czegoś w tym stylu

reklama
Itucha- No u mnie to samo: biel, szarość i beże. Pozmienialabym juz wszystko ale mieszkamy tu dopiero 3 lata. Wiec jeszcze czas na zmiany

Do góry