reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dzień dobry, ja już też pospałam. Mąż wczoraj kombinował coś z silikonem w naszej łazience przy sypialni i dezynfekował chlorem. W całym domu wali...

Dzień dobry. Też pospałam. Dziś nawet do 9.

Fotela nie mam już. Bo nie mam miejsca. Wcześniej w nocy i tak karmiłam na leżąco. A w dzień na tym fotelu lub kanapie. To było wygodne, bo fotel miał grube oparcia. No ale wystrój pokoju się zmienił i teraz miejsca nie mam. Zostaje kanapa. Więc poduszka do karmienia się przyda.

Hej dziewczyny ja tez juz od godzinki nie spie ale leze jeszcze w lozku :p ale trzeba wstac i obiadek isc robic. Ucho pozwolilo mi spac tylko mam wrazenie jak by bylo zatkane. Kacperek w brzuszku szaleje a coreczka ladnie spi :) w piatek bede miec gosci to znaczy corka bedzie miec nie ja :p ale ciasta zadnego nie robie tylko jutro jade zamowic tort i do tego ciasto :p Ten czas tak szybko leci ze maasakra dopiero ja urodzilam a tu juz 3 lata minely ;/

Itucha fotel ma ok 50 cm w siedzieniu jesli dobrze pamietam czyli tyle ile nasza sofa, co do oprcia przyznam ze nie siedziałam wiec cieżko mi wróżyć, ale mamy poduszki do karmienia, inne poduszki.. Da radę :) a stolik fajny bo można go użyć jako schowków na rożne pierdołki, cena nie straszna wiec ewentualnie bedzie sie go można jakoś sprytnie pozbyć :)
A mebelków do naszej sypialni musiałam szukać dodatkowo w małych gabarytach, żebyśmy nie musieli fruwać nad meblami. Trzeba kombinować :p dobrego dnia :)

Malutka barfzo podobne do tych co mi się podobają z forte :) jak nie znajdę innych to się zdecyduje na nie :) a kiedyś zmienię łóżko :) na razie biorę te bo było robione na zamówienie pod mój kregoslup .
Myślę o tych kolorach ścian i tak zastanawiam się nad zielenią delikatna lub fiolecikiem. Zieleń teraz mam w mieszkaniu na jednej ścianie i pasuje ale nie wiem czy mi się nie opatrzył :/

Kurde , miałam nie zachwalac się ze od paru dni (jakichś 3 ) nie.dokuczal mi żołądek żeby nie zapeszac ale od wczoraj wieczór po kolacji i dziś po śniadaniu znowu się odzywa :(
Powiem Wam , że już bym chciała strasznie jakiś 36 tyg a podejrzewam ze te 7-8 tyg będzie mi się ciągnęło jak wiecznośc :/

Tak w ogóle jutro mam gina :) i daje wymaz . Ciekawe czy moje ustrojstwo się wyleczylo. I czy z krążkiem wszystko okej. Rozmawiałam niedawno z taką dziewczyna ze jej się obniżył krążek i z tym się nic nie robi tylko czeka aż "wypadnie" i wtedy wszystko się może zaczac .
Jej kolezance w 34 wypadł i zaczęła rodzic a innej znowu nawet z krążkiem z 35 odeszły wody . Mam nadzieje, ze tego nie doświadcze.

Na szybko robiłam fotę mojej szarości.

I widzę że na zdjęciu jest ciemniejsza...

Załączniki

• 1456651506739.jpg
    1456651506739.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 51
reklama
Do góry