reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dzień dobry, ja już też pospałam. Mąż wczoraj kombinował coś z silikonem w naszej łazience przy sypialni i dezynfekował chlorem. W całym domu wali...

Dzień dobry. Też pospałam. Dziś nawet do 9.

Fotela nie mam już. Bo nie mam miejsca. Wcześniej w nocy i tak karmiłam na leżąco. A w dzień na tym fotelu lub kanapie. To było wygodne, bo fotel miał grube oparcia. No ale wystrój pokoju się zmienił i teraz miejsca nie mam. Zostaje kanapa. Więc poduszka do karmienia się przyda.

Hej dziewczyny ja tez juz od godzinki nie spie ale leze jeszcze w lozku :p ale trzeba wstac i obiadek isc robic. Ucho pozwolilo mi spac tylko mam wrazenie jak by bylo zatkane. Kacperek w brzuszku szaleje a coreczka ladnie spi :) w piatek bede miec gosci to znaczy corka bedzie miec nie ja :p ale ciasta zadnego nie robie tylko jutro jade zamowic tort i do tego ciasto :p Ten czas tak szybko leci ze maasakra dopiero ja urodzilam a tu juz 3 lata minely ;/

Itucha fotel ma ok 50 cm w siedzieniu jesli dobrze pamietam czyli tyle ile nasza sofa, co do oprcia przyznam ze nie siedziałam wiec cieżko mi wróżyć, ale mamy poduszki do karmienia, inne poduszki.. Da radę :) a stolik fajny bo można go użyć jako schowków na rożne pierdołki, cena nie straszna wiec ewentualnie bedzie sie go można jakoś sprytnie pozbyć :)
A mebelków do naszej sypialni musiałam szukać dodatkowo w małych gabarytach, żebyśmy nie musieli fruwać nad meblami. Trzeba kombinować :p dobrego dnia :)

Malutka barfzo podobne do tych co mi się podobają z forte :) jak nie znajdę innych to się zdecyduje na nie :) a kiedyś zmienię łóżko :) na razie biorę te bo było robione na zamówienie pod mój kregoslup .
Myślę o tych kolorach ścian i tak zastanawiam się nad zielenią delikatna lub fiolecikiem. Zieleń teraz mam w mieszkaniu na jednej ścianie i pasuje ale nie wiem czy mi się nie opatrzył :/

Kurde , miałam nie zachwalac się ze od paru dni (jakichś 3 ) nie.dokuczal mi żołądek żeby nie zapeszac ale od wczoraj wieczór po kolacji i dziś po śniadaniu znowu się odzywa :(
Powiem Wam , że już bym chciała strasznie jakiś 36 tyg a podejrzewam ze te 7-8 tyg będzie mi się ciągnęło jak wiecznośc :/

Tak w ogóle jutro mam gina :) i daje wymaz . Ciekawe czy moje ustrojstwo się wyleczylo. I czy z krążkiem wszystko okej. Rozmawiałam niedawno z taką dziewczyna ze jej się obniżył krążek i z tym się nic nie robi tylko czeka aż "wypadnie" i wtedy wszystko się może zaczac .
Jej kolezance w 34 wypadł i zaczęła rodzic a innej znowu nawet z krążkiem z 35 odeszły wody . Mam nadzieje, ze tego nie doświadcze.

Na szybko robiłam fotę mojej szarości.

I widzę że na zdjęciu jest ciemniejsza...

Załączniki

• 1456651506739.jpg
    1456651506739.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 60
reklama
Do góry