reklama
Ja projektujac wystroj mojego mieszkania zdecydowalam sie na szarosc Beckersa- Cotton Candy odcien i to byl najlepszy wybor Ten odcien daje ciepla szarosc i optycznie dodaje przestrzeni. A farba ma swietna jakosc. I wiekszosc mieszkania mamy w tym kolorze- w pomieszczeniach jest tylko roznie jezeli chodzi o dopelniajacy kolor, bo w sypialni dalismy do tej szarosci jasne brazy, a w kuchnii i salonie biel i zòlc. Pokoj Malej jak juz sie wezmiemy za niego tez bedzie mial ten odcien szarosci, z tym ze zobaczymy co bedzie jej dopelnieniem. Ale to dopiero za rok Poki co w jej pokoju mamy domowe biuro
kameleonleon
Fanka BB :)
Gosia ja pidaje clexan ale to inna forma bo to cala strzykawka ale kiedys mialam hormonalna terapie i z pena podawalam chyba gonal i tam sie nastawialo dawke i tylko przyciskalo przycisk podskornie taka krotka igielka i tez nie wiedzialam czy to sie podaje bo jakos malo czulam, ale sie zuzyl wiec sie podawalo.
Jak ktoras zainteresowana bebetto to na stronie sa nowe silvia i nowy typ tez. Dodali tez kolorystyke nowa Torino.
U malego w pokoju tez szarosc a dopelnieniem bedzie granat ew. poźniej czerwien tak w marynistyczne klimaty.
Jak ktoras zainteresowana bebetto to na stronie sa nowe silvia i nowy typ tez. Dodali tez kolorystyke nowa Torino.
U malego w pokoju tez szarosc a dopelnieniem bedzie granat ew. poźniej czerwien tak w marynistyczne klimaty.
Ania_Beata
U nas też szarości, ale nie wszędzie. Na dole, w holu, w salonie i kuchni królują beże, kawa z mlekiem. Dla kontrastu mamy podłogę wenge, a meble w kolorze bieli. Najgorsza jest biała skórzana kanapa. Szybko sie brudzi, ale tez łatwo czyści
W sypialni jest szary kolor i granat oraz na jednej ścianie biała naklejka - motyw bambusa.
W pokoju dziecka będą trzy ściany jasnoszare, jedna kremowa. Na tę jedną ścianę chce nakleić naklejki - chmurki: kolor zielony, szary i różowy. Takie kolory bedą dominować. Zieleni będzie najmniej, bo stoi tam juz zielona kanapa, wiec tylko chmurkami zaakcentuję jakieś nawiązanie do tej zieleni. Reszta będzie w jasnym różu i szarościach. Meble w bieli. Farby będą Beckersa. Mam nadzieje ze wyjdzie ładnie. Bo ta kanapa mi tam trochę jednak wadzi... No ale nie mam z nią co zrobić. Chciałam sprzedać ale nie zgłosił sie żaden kupiec...
W sypialni jest szary kolor i granat oraz na jednej ścianie biała naklejka - motyw bambusa.
W pokoju dziecka będą trzy ściany jasnoszare, jedna kremowa. Na tę jedną ścianę chce nakleić naklejki - chmurki: kolor zielony, szary i różowy. Takie kolory bedą dominować. Zieleni będzie najmniej, bo stoi tam juz zielona kanapa, wiec tylko chmurkami zaakcentuję jakieś nawiązanie do tej zieleni. Reszta będzie w jasnym różu i szarościach. Meble w bieli. Farby będą Beckersa. Mam nadzieje ze wyjdzie ładnie. Bo ta kanapa mi tam trochę jednak wadzi... No ale nie mam z nią co zrobić. Chciałam sprzedać ale nie zgłosił sie żaden kupiec...
Ania_Beata
Ewa, jak wąska ściana to daj pasy poziome. Wtedy optycznie ją poszerzysz. Jak ściana długa, daj pasy pionowe.
waiting4beans
Pokój Leona bedzie szary z bialymi meblami i niebieskimi dodatkami ( pudelka,ozdoby,rolety,naklejki na ściane, niebieski pasek na scianie,dywanik) meble tez mamy z ikei ( biala komoda malm i biala kanapa) szafę ma zrobic sam moj mąż no i lozeczko tez jest biale z niebieskim misiem)
reklama
Ja poszukuje jakiegoś wygodnego fotela ale te co mi się podobają są takie drogie a mi szkoda kasy a w pokoiku u Oskarka musze mieć gdzie usiąść . Tu co będę u mamy jakiś czas to mam łóżko a tam właśnie nic aby usiąść :/