Wlasnie teraz tak patrze z mezem ze lepsze.. no to czeka mnie mierzenie i patrzenie czy mi się pomieści ehh heh zaczyna mnie to wkurzać. Ja mam tak taki problem ze pokój jest długi a wezszy i tez musze w tym pokoju zorganizować szafę mała taka max 100 cm i stół 90 z możliwością rozłożenia. a nie każde modele z danej kolekcji zgrywaja się z moim metrażem
reklama
Ja chce ten fotel .... tylko mi kasy szkodaja do salonu wybrałam meble z szynki kolekcja salvo bo pasują do zabudowy w kuchni. Szukam również fotela do sypialni bo mamy wysokie łóżko i nie da się tam wygodnie usiąść ale nic fajnego jeszcze nie znalazłam. Kącik synka będzie szaro miętowy chyba bo myślę jeszcze nad fioletem ale jakoś do chłopca mi nie pasuje ale pasował by do kolorystyki sypialni.
Załączniki
a to ten z Ikei? W poniedziałek go testowaliśmy w sklepie i w tej cenie można kupić coś fajniejszego. Chyba pojeżdżę bo Lublinie i poszukam w salonach. Na szczęście budżet na wyprawkę mam taki sam jak przy pierwszym dziecku więc teraz mogę zainwestować w trochę inne rzeczy zamiast np.wózka
A ja akurat mam już powoli dość białych mebli wszędzie gdzie idę to szare ściany, białe meble i cegła w salonie więc już mi się to nieźle opatrzyło ale że cały dom mamy urządzony w tej kolorystyce to nie mam co marudzić tylko z tym żyć w związku z tym pokoik Erneścika jest juz pomalowany na zielono + jedna ściana na żółto żeby dodać trochę koloru. Co do farb to ja mam jasnoszary ze Śnieżki (stalowe magnolie) w kuchnii też mamy ale już ciemny odcień szarości ogólnie ze śnieżki jestem zadowolona w przeciwieństwie np. do Duluxa.
reklama
Ania_Beata
Fanka BB :)
Itucha- No u mnie to samo: biel, szarość i beże. Pozmienialabym juz wszystko ale mieszkamy tu dopiero 3 lata. Wiec jeszcze czas na zmiany