reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja projektujac wystroj mojego mieszkania zdecydowalam sie na szarosc Beckersa- Cotton Candy odcien i to byl najlepszy wybor ;) Ten odcien daje ciepla szarosc i optycznie dodaje przestrzeni. A farba ma swietna jakosc. I wiekszosc mieszkania mamy w tym kolorze- w pomieszczeniach jest tylko roznie jezeli chodzi o dopelniajacy kolor, bo w sypialni dalismy do tej szarosci jasne brazy, a w kuchnii i salonie biel i zòlc. Pokoj Malej jak juz sie wezmiemy za niego tez bedzie mial ten odcien szarosci, z tym ze zobaczymy co bedzie jej dopelnieniem. Ale to dopiero za rok ;) Poki co w jej pokoju mamy domowe biuro:p

Gosia ja pidaje clexan ale to inna forma bo to cala strzykawka ale kiedys mialam hormonalna terapie i z pena podawalam chyba gonal i tam sie nastawialo dawke i tylko przyciskalo przycisk podskornie taka krotka igielka i tez nie wiedzialam czy to sie podaje bo jakos malo czulam, ale sie zuzyl wiec sie podawalo.

Jak ktoras zainteresowana bebetto to na stronie sa nowe silvia i nowy typ tez. Dodali tez kolorystyke nowa Torino.

U malego w pokoju tez szarosc a dopelnieniem bedzie granat ew. poźniej czerwien tak w marynistyczne klimaty.

U nas też szarości, ale nie wszędzie. Na dole, w holu, w salonie i kuchni królują beże, kawa z mlekiem. Dla kontrastu mamy podłogę wenge, a meble w kolorze bieli. Najgorsza jest biała skórzana kanapa. Szybko sie brudzi, ale tez łatwo czyści

W sypialni jest szary kolor i granat oraz na jednej ścianie biała naklejka - motyw bambusa.

W pokoju dziecka będą trzy ściany jasnoszare, jedna kremowa. Na tę jedną ścianę chce nakleić naklejki - chmurki: kolor zielony, szary i różowy. Takie kolory bedą dominować. Zieleni będzie najmniej, bo stoi tam juz zielona kanapa, wiec tylko chmurkami zaakcentuję jakieś nawiązanie do tej zieleni. Reszta będzie w jasnym różu i szarościach. Meble w bieli. Farby będą Beckersa. Mam nadzieje ze wyjdzie ładnie. Bo ta kanapa mi tam trochę jednak wadzi... No ale nie mam z nią co zrobić. Chciałam sprzedać ale nie zgłosił sie żaden kupiec...

Jasmina jak dla.mnie ten cotton canndy wpada w beż ? Ogólnie ładny kolor . Mi się podobają takie szarości. Jedna ścianę tez chce mieć w.pasy ale nie wiem czy w pionie czy w poziomie :/

Załączniki

• 1456607331059.jpg
    1456607331059.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 65
Ewa, jak wąska ściana to daj pasy poziome. Wtedy optycznie ją poszerzysz. Jak ściana długa, daj pasy pionowe.

Pokój Leona bedzie szary z bialymi meblami i niebieskimi dodatkami ( pudelka,ozdoby,rolety,naklejki na ściane, niebieski pasek na scianie,dywanik) meble tez mamy z ikei ( biala komoda malm i biala kanapa) szafę ma zrobic sam moj mąż no i lozeczko tez jest biale z niebieskim misiem)

reklama
Ja poszukuje jakiegoś wygodnego fotela ale te co mi się podobają są takie drogie a mi szkoda kasy :( a w pokoiku u Oskarka musze mieć gdzie usiąść . Tu co będę u mamy jakiś czas to mam łóżko a tam właśnie nic aby usiąść :/

Do góry