reklama
Wioleta93
Fanka BB :)
My też mamy szary pokoik, a dodatki będą fioletowe i białe. Jak tylko dojadą paczki z Polski to skręcamy meble i stroimy
GosiaLew
Wiecie że ja niedawno dowiedziałam się że "dove" tzn. gołąb. Nawet nie skumałam z logo na produktach dove
A w ogóle to źle podawałam sobie insulinę co odkryłam też wieczorem. Niby miałam tłumaczone i jeszcze instrukcję przeczytałam a i tak w praktyce wychodzi. Na początku to nerwy. Czy któraś podaje sobie clexane?
A w ogóle to źle podawałam sobie insulinę co odkryłam też wieczorem. Niby miałam tłumaczone i jeszcze instrukcję przeczytałam a i tak w praktyce wychodzi. Na początku to nerwy. Czy któraś podaje sobie clexane?
hajduczka
GosiaLew My z mężem mamy taką zabawę "nazywankę" i dzięki niej rozróżniamy:
"Dove" to gołąb tzw. symbol miłości lub kościelny.
"Pidgeon" to gołąb tzw. placowy.
A ten, który siedzi na lampie, pod którą właśnie musisz przejść to "srak"
"Dove" to gołąb tzw. symbol miłości lub kościelny.
"Pidgeon" to gołąb tzw. placowy.
A ten, który siedzi na lampie, pod którą właśnie musisz przejść to "srak"
GosiaLew
Miałaś problemy z podawaniem na początku? Ja sobie to niby wstrzykuje insulinę z pena, bo nie całą dawkę tylko sobie ustawiam i to jest na wiele razy tylko igły zmieniam i nie mam pewności czy to mi w ogóle się do organizmu podaje. Cukry mam przekroczone. A tak sobie pomyślałam analogicznie z clexane tylko nie wiem jak tam jest to podawane.Gosia, ja byłam na clexane.
Szary na topie My mamy szary w kuchni i teraz w styczniu robilismy sypialnie (ostatni niewykonczony pokoj w nowym domu) i polaczylismy szary z ciemnym fioleto-rozem. Wyszlo super jak dla mnie maz sie obawial tego koloru ale tez zadowolony. W dzieciecym postawilam jednak na kolorek, zeby nie bylo smutno i jest trawiasty zielony. Na razie dziewczyny beda w nim razem, a jak podrosna to albo od razu kazda do swojego albo najpierw do wspolnego ale wiekszego. Wtedy to juz same beda sobie kolory wybierac (pewnie roz ).
reklama
sylwiaal
Malutka - a dobrze kryje ta farba? myślałam o dekoralu i kolorze jedwabny popiel.
Ja mam w sypialni szary i dużym pokoju szary z różem no i u małej szarości nie może też zabraknąć z białymi meblami i chyba jasnoróżowymi dodatkami i miętą jeszcze myślę nad tym
Ja mam w sypialni szary i dużym pokoju szary z różem no i u małej szarości nie może też zabraknąć z białymi meblami i chyba jasnoróżowymi dodatkami i miętą jeszcze myślę nad tym