reklama
Malutka466
Fanka BB :)
O kurde plucik ja na początku ciąży dostałam krople, bo ledwo dawałam radę ;/
Różnie mówią, jedni że wolno rozgrzewać np. olejkiem kamforowym a inni że absolutnie zabronione. Jak nie przestanie to koniecznie jedź na doraźną pomoc.
Różnie mówią, jedni że wolno rozgrzewać np. olejkiem kamforowym a inni że absolutnie zabronione. Jak nie przestanie to koniecznie jedź na doraźną pomoc.
Malutka466
Ja wstałam, bo mama się kręci po mieszkaniu. Ja mam problem z bolacym kroczem, serio, nie wiedziałam, że tak może boleć, jak się wszystko rozciąga tam...
Piękne słońce za oknem, ale mróz jest dzisiaj w Poznaniu. Obejrzę serial przed śniadaniem sobie
Ewa, współczuje bólu głowy ;/
Basia, właśnie, jak tam Twój problem? Plucik, jak nocka, spałaś coś?
Piękne słońce za oknem, ale mróz jest dzisiaj w Poznaniu. Obejrzę serial przed śniadaniem sobie
Ewa, współczuje bólu głowy ;/
Basia, właśnie, jak tam Twój problem? Plucik, jak nocka, spałaś coś?
GosiaLew
Ja się obudziłam, ale jeszcze leżę chwilę. A potem wstaje i zabieram się za robotę.
Plucik do lekarza idź. Bo może tez potrzebujesz antybiotyk jak się zaraziłaś od córki.
Basi89 jak u Ciebie? A usg jelita to ci zrobił lekarz?
Ewa90 współczuję bólu głowy.
Plucik do lekarza idź. Bo może tez potrzebujesz antybiotyk jak się zaraziłaś od córki.
Basi89 jak u Ciebie? A usg jelita to ci zrobił lekarz?
Ewa90 współczuję bólu głowy.
GosiaLew
Ból promieniuje więc ma się wrażenie, że boli też co innego. Tu już tylko lekarz, dziś to tylko chyba pogotowie albo opieka świąteczna.Ucho dalej boli wzięłam suszarkę i trochę pomogło przynajmniej coś uslam ale boli dalej teraz nie wiem już ucho razem z żebym :/ mam wrażenie jak bym po buzi na puchla
reklama
Malutka466
Nie ma żartów, plucik. Jedź na pomoc doraźną, tak jak pisze Gosia, może zaraziłaś się od córki.