reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Zjadlam śniadanko i bok delikatnie ustępuje ale tak mnie ćmi - to chyba od pogody . Zawsze na zmianę tak reaguje a jednak mamy mrozik :/

Dziś się wybieram do mamy , mąż idzie na cały dzin do pracy wiec nie chce siedzieć sama.
Mamuśka poprasowala wszystkie ubranka na 68 I 74 to będę leżeć i układać w komplety :) trochę się boję schodów u mojej mamy bo mam do pokonania kilka na 2 piętro no ale może nie będzie tak źle .

A Wy jakie macie plany dziewczyny ?

reklama
Ja dzisiaj wracam do domku, do męża :) Zjem u rodziców obiad i jadę. Zrobię pranie i poprasuje chyba ciuszki synka :) Jeszcze obejrzę sobie dzisiaj Pamiętniki Wampirów, bo nowy odcinek powinien być :)

Ewa90 ciuszki na 74 to założysz synkowi gdzieś za pół roku albo i dalej. Ja też mam dużo na 74 po synu i ich teraz nie piore. Mam poukładane w szafie ale będę je prała jak będę potrzebowała.

Wioleta93 no ja też sprzątanie.

Rano się kłuję 2 razy po wstanie. Raz glukometrem potem insulina a po śniadaniu godzina znowu glukometr. Spróbowałam zjeść dwie kanapki. Zobaczymy jak wyjdzie cukier.

Samopoczucie?
Ok ☺
Dogadałam się z córką -znowu przesypia w brzuchu całe noce:laugh2: szkoda że druga córka nie poszanowała weekendu i obudził ją głód:sorry2:

Z zapaleniem ucha nie ma żartów -samo nie przejdzie a może pójść na gardło i niżej -nie ma co ryzykować :no2:

Życzę Wam miłegodnia!!!
My dziś szkoła rodzenia -ostatnie starcie:-D

Gosia mama poleciała z tematem na grubo i mi wszystko poprala w ekspresowym tempie . Wiadomo że do tego czasu będą wyprane raz jeszcze :)

Czesc kobity :)

Basi cale forum czeka na Twoje odwiedziny w kibelku :D zobacz jak wszystkie kibicujemy :D Dasz rade! ;)

My nawet wyspani :) wieczorem idziemy do mojej mamy na urodziny a reszta dnia raczej leniwa ;) Pranie i prasowanie czeka na polowe marca. Chata w miare ogarnieta na biezaco (nie chce mi sie szalec bo za 2 tygodnie mamy gosci to bede robic na blysk).

Milego! ;)

Poczekam chyba do poniedzialku chyba zeby jeszcze bardziej rwac na pogotowie mam troche za daleko. Przeczytalam ze sok z czosku jest dobre na ucho probowala ktoras kiedys? Teraz nawet nie boli tylko zatkane jest

reklama
Kochane:) dzień dobry! Jest progress:) ale narazie bez kibelka. Przespałam noc bez boli, na dwóch boczkach przy efektach głosowych. Myśle, ze po moim super śniadanku (kromy z pełnowartościowego chlebka z lekkim serkiem białym) dojdzie do finału. Dzieki za wsparcie! Tak przy tej okazji sie zastanawiam, czy to napewno dobrze, ze staramy sie jeść z moim A tak lekko, zdrowo... Bo wpada mi raz w miesiącu taki kurczak i fasola i umieram tyle dni- z drugiej strony, on nie umiera.. To chyba uroki ostatniego trymestru mojej niuni :) dobrego dnia mamuśki! Ja sobie jeszcze troche potrawie i zabieram sie do porządków :)

Do góry