reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja dzisiaj musiałam się wcześnie zwlec z łóżka, bo aż o 8. Zaliczyłam już laboratorium w szpitalu, żeby zrobić badanie na kwasy żółciowe (wyniki po 15). Na 11 lecę do dentysty, a o 15 mam okulistę. Ogólnie dzień pełen wrażeń dzisiaj.
Dalej jestem zła na TŻ za te fajki. Może nie tyle zła, co smutna, zawiedziona i rozczarowana. Jeszcze dzisiaj pojechał na 2 dni na szkolenie z pracy, już widzę jak tam wytrzyma bez fajki...

reklama
Nie śpimy -"WICIE GNIAZDA -OSTATNIA PROSTA" trwa
Wczoraj był gościu pomierzyć jakie chcę szafy i gdzie
Dziś rano wstałam, zawiozłam córkę do przedszkola i robię podejście do e-pitów....
dżizas....

ja dobrze śpię w nocy, wstaję raz -dziecię mnie nie budzi.

Miłego dzionka mamuśki!!

Kameleonleon super

Byłam u lekarza pierwszego kontaktu i nic mi nie przepisała, bo ona nie wie co itd. :angry: :realmad: Dostałam skierowanie na posiew. Stwierdziła, że po posiewie będzie wiadomo. Moje tłumaczenia na nic sie nie zdały a nie będę mądrzejsza od lekarza, bo to nie ma sensu. Babka jest dobra jako lekarz rodzinny i pediatra ale naprawdę jeśli chodzi o kobiety w ciąży to porażka. Jak bym miała czekać do wyniku posiewu to zdążyłabym wylądować pewnie w szpitalu.
Jutro idę do ginekologa prywatnie, do lekarki do której kiedyś chodziłam. Ja w poniedziałek jadę do Warszawy i nie chciałabym tam znaleźć się w szpitalu no i lepiej wiedzieć czy mogę jechać.

kameleonleon - dobra wiadomość :)

gosia - ci lekarze ;/ masz rację wybierz się lepiej prywatnie w takim przypadku lepiej wcześniej zareagować niż czekać aż będzie gorzej..

u mnie znów fatalnie :/ wstałam późno ale czuje że mam tak niskie ciśnienie, mało co zrobiłam a czułam się jakbym z tone węgla przerzuciła, momentalnie zmęczenie odczuwam.. wypiłam kawe trochę się polepszyło.

Gosia to niezle :/ nie fajnie . Masz rację idź do innego gina i niech Ci przepisze to co należy żeby się pozbyć tych wstrętny ch leukocytow, rany one chodziły za mną od początku ciazy .
Ja wróciłam od dentysty - rany dziewczyny jak bolało ,misio skakal mi w brzuszku bo chyba czuł ze nie jest mi za przyjemnie a ja z taką rozdziabiona mordka tylko mówiłam ała ała ała :(
Tyle jeszcze zębów do roboty i kanalowki po porodzie. Ale trzeba działać bo tak jak ostatnio 13x13 pisała będzie się karmić to aż się boję żeby Szczerbata nie zostać :/ Moje dziecię wszystko co dobre mi zabiera widzę :p

kameleonleon, w końcu! :)

Gosia, może to i lepiej jak gin zapisze... gin to jednak gin ;) Mnie jak karmiłam jakaś rodzinna na zastępstwie przepisała antybiotyk, którego okazało się nie mogę... a gadałam jej, że karmie i jeszcze pytałam czy na pewno mogę to odpowiedź była "no chyba pani musi nie?" :/

13x13 ja już pita zwalczyłam :D ale co to dla mnie... :p czekam teraz na kasę :D

Ewa, auć :(

reklama
Ja z dentystą mam większy problem, bo noszę aparat ortodontyczny. Na czas ciąży stosujemy leczenie zachowawcze, bo ani prześwietlenia mi nie zrobi, ani nie wyrwę zęba (a muszę wyrwać jeden zdrowy ząb) - nie ufam temu znieczuleniu dla ciężarnych - myślę, że jest jakieś niedorobione i zacznie mnie boleć w trakcie. Przez ten aparat zęby mogą szybciej się psuć... ale nic mnie nie boli póki co.

Do góry