reklama
GosiaLew
Fanka BB :)
Dopadł mnie ból gardła! Boli jak cholera - coś mnie przed snem ciurało, ale teraz to piecze jak cholera.
Tylko gardło.
Dziewczyny - wiem, że niektóre z Was miały też tak - co było najskuteczniejsze u Was, ile trwał ten ból gardła aż przeszedł i kiedy iść do lekarza, a kiedy dać szansę organizmowi, by sam powalczył?
Ja stosowałam tantum verde i islę i syrop *spam*
sylwiaal
Jasmina 88 - proponuję wieczorkiem przed snem wypić sobie mleko z czosnkiem i miodem
Mnie jakiś czas temu złapał katar i ból gardła to właśnie chyba przez 3dni przed zaśnięciem piłam taka miksturkę.
Na ból gardła pomagają mi też lody no i grzanki z czosnkiem
Mnie jakiś czas temu złapał katar i ból gardła to właśnie chyba przez 3dni przed zaśnięciem piłam taka miksturkę.
Na ból gardła pomagają mi też lody no i grzanki z czosnkiem
Malutka466
Na ból gardła mam odpowiednik Tantum Verde - Uniben i stosuje też Hallsy. Mi pomagają.
A wracając do tematu pieluch to zajrzałam dzisiaj na ten dział w Biedronce to faktycznie te na 2-5 kg mają napisane: ochrona pępka. Ale jest ich mniej niż w tych opakowań większych i opakowanie kosztowało 14,99 zł.
A wracając do tematu pieluch to zajrzałam dzisiaj na ten dział w Biedronce to faktycznie te na 2-5 kg mają napisane: ochrona pępka. Ale jest ich mniej niż w tych opakowań większych i opakowanie kosztowało 14,99 zł.
Malutka466
Właśnie, zapomniałam. Też mnie to ratuje często. Zaraz sobie zrobię bo moje gardło coś daje się we znakiA ja polecam wywar z imbiru, cytryny i miodu. Miałam zapalenie gardła i bardzo mi pomogło.
reklama
Wioleta93
Mnie przeziębienia omijają jak narazie więc nie pomogę.
Właśnie wróciłam z basenu. Mąż mnie namówił i chwała mu za to. Tak się cudownie zrelaksowałam, brzuszek się rozluźnił. Chyba zacznę regularnie chodzić.
Właśnie wróciłam z basenu. Mąż mnie namówił i chwała mu za to. Tak się cudownie zrelaksowałam, brzuszek się rozluźnił. Chyba zacznę regularnie chodzić.