reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Dopadł mnie ból gardła! Boli jak cholera - coś mnie przed snem ciurało, ale teraz to piecze jak cholera.
Tylko gardło.
Dziewczyny - wiem, że niektóre z Was miały też tak - co było najskuteczniejsze u Was, ile trwał ten ból gardła aż przeszedł i kiedy iść do lekarza, a kiedy dać szansę organizmowi, by sam powalczył?

Ja stosowałam tantum verde i islę i syrop *spam*

Jasmina 88 - proponuję wieczorkiem przed snem wypić sobie mleko z czosnkiem i miodem:)
Mnie jakiś czas temu złapał katar i ból gardła to właśnie chyba przez 3dni przed zaśnięciem piłam taka miksturkę.
Na ból gardła pomagają mi też lody :D no i grzanki z czosnkiem

Na ból gardła mam odpowiednik Tantum Verde - Uniben i stosuje też Hallsy. Mi pomagają.

A wracając do tematu pieluch to zajrzałam dzisiaj na ten dział w Biedronce to faktycznie te na 2-5 kg mają napisane: ochrona pępka. Ale jest ich mniej niż w tych opakowań większych i opakowanie kosztowało 14,99 zł.
273907717_1_644x461_pieluszki-dada-newborn-warszawa.jpg

Bylam na Ip i bez badania zosstalam przyjeta na kontrol ....zbadali mnie usg dobre szyjka dobra wod nie brakuje dostalam kroplowke na bol i nospe xd tylko szkoda mi tego lezenia w szpitalu jak jest wszystko dobrze

reklama
Mnie przeziębienia omijają jak narazie więc nie pomogę.
Właśnie wróciłam z basenu. Mąż mnie namówił i chwała mu za to. Tak się cudownie zrelaksowałam, brzuszek się rozluźnił. Chyba zacznę regularnie chodzić.

Do góry