Ja też tak mam że się boję takie maleństwo ubierać
Jak przechodzę koło sklepu z dziecięcymi ciuszkami czy zabawkami to musze wejść pooglądać chociaż haha
Przybij piątkę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też tak mam że się boję takie maleństwo ubierać
Jak przechodzę koło sklepu z dziecięcymi ciuszkami czy zabawkami to musze wejść pooglądać chociaż haha
tez takie posiadamyTakie bodziaki kupiłam ostatnio w pepco
tez mam 22 grudnia polowkowe ja mam.o 15 a Ty ??:-) juz się doczekać nie mogę .Witam Jestem Wami od września. Mało się udzielam ale jestem na bieżąco z czytaniem Waszych wpisów.
Mój synuś według USG będzie z nami na początku maja. We wtorek ( 22.12) mamy połówkowe, oby wszystko było ok.
Ja tez tak ja Wy nie mogę się juz oprzeć tym ślicznym ciuszkom w sklepach. Na święta jedziemy do teściów do Poznania wiec pewnie pobiegam jeszcze po sklepach
tez mam 22 grudnia polowkowe ja mam.o 15 a Ty ??:-) juz się doczekać nie mogę .
Hej mam 22go grudnia połówkowe o 13:30.na 11.
Będzie dobrze
tez takie posiadamy