reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Po tygodniu dojdziemy do wprawy w zakładaniu ubranek. Pamiętam, że jak urodziła się moja siostra to miałam 12 lat, i swobodnie potrafiłam ubrać ją nawet w najbardziej niewygodne ubranko. Także dla dorosłej osoby i to matki to będzie żaden problem :)

Co do ubierania malucha to to samo przychodzi a położne na oddziale pomagają jak widzą że jakaś mama wybitnie nie daje sobie rady.
Ja zanim miałam moją pierwszą córę mogłam się wprawić na córce brata który mieszkał ze mną a ja dużo się jego mała zajmowałam bo jej mama kończyła szkołę. Jak moja się urodziła to była malutka (2150g i 46 cm) i dzięki praktyce na bratanicy dałam sobie od razu radę. Choć pamiętam że jak druga córa się urodziła to byłam na etapie ubierania dwu latki i pierwszy dzień to jak z jajkiem potem już szło lepiej.
Mam nadzieję że jutro uda mi się wyrwać po prezent gwiazdkowy dla męża to przy okazji pobuszuje w ciuszkach dla maluchów.
Ale się zrobił bałagan na forum przez te zmiany pod postem wyświetla mi na pasku że jestem w 20 tygodniu i 5 dniu a jak wchodzę w ustawienia profilu to mam 21 tydzień.

Witam :) Jestem Wami od września. Mało się udzielam ale jestem na bieżąco z czytaniem Waszych wpisów.
Mój synuś według USG będzie z nami na początku maja. We wtorek ( 22.12) mamy połówkowe, oby wszystko było ok.

Ja tez tak ja Wy nie mogę się juz oprzeć tym ślicznym ciuszkom w sklepach. Na święta jedziemy do teściów do Poznania wiec pewnie pobiegam jeszcze po sklepach :)

Takie bodziaki kupiłam ostatnio w pepco :)

Załączniki

• 20151219_155742.jpg
    20151219_155742.jpg
    849,1 KB · Wyświetleń: 66
Witam :) Jestem Wami od września. Mało się udzielam ale jestem na bieżąco z czytaniem Waszych wpisów.
Mój synuś według USG będzie z nami na początku maja. We wtorek ( 22.12) mamy połówkowe, oby wszystko było ok.

Ja tez tak ja Wy nie mogę się juz oprzeć tym ślicznym ciuszkom w sklepach. Na święta jedziemy do teściów do Poznania wiec pewnie pobiegam jeszcze po sklepach :)
tez mam 22 grudnia polowkowe :) ja mam.o 15 a Ty ??:-) juz się doczekać nie mogę .

reklama
Do góry