Weekend z córką wkręca maksymalnie..
I jak się okazało nie mogę wykonywać zbyt gwałtownych ruchów bo wtedy
Są wyniki -wszystko ok oprócz tej nieszczęsnej trzustki...
Tarczyca na szczęście ok, żelazo, wątroba, jakieś inne cuda na patyku w normie. Sód i potas tez się podnoszą więc git
Kaylla brzuchem się nie martw, da się go w pewnych pozycjach ignorować ;-)
Basia89 nie lubię słowa dieta, zamieniłam je na zdrowe, racjonalne odżywianie i nie sądziłam, ze jest ono takie proste, szybkie i smaczne. Nie ma co się stresować niepotrzebnie kilogramami bo to taka spirala -im więcej wyrzutów tym większy apetyt. Ja nie mogę nic z mlekiem, odrzuca mnie od czekolady, lodów, deserów z bitą śmietana:-(
mynia618 z konfliktem nie pomogę, ale lekarze na pewno będą trzymali rękę na pulsie
madzia0903 najgorsze, ze po ciąży też tak zostaje. Chociaż uważam po czasie, że dużo zależy od partnera jego wyrozumiałości itp ale nic na siłę i niestety chłop musi zrozumieć
szyszunia0803 oj drożdżówka za mną chodzi strasznie ostatnio. Mój tato robi najlepsza na świecie...
Ewa90 a ja ani kakao ani rurek z kremem... co za czas... To nei musi być wysoko pod tyłek, pamiętam że kiedyś mi w szpitalu powiedzieli, że nawet nei poduszkę, tylko książki pod nogi łóżka żeby jego nachylenie było takie żeby maluch spływał wgłąb brzucha
Malutka466 ja nie śpię dobrze od 2 nocy... obiecałam córce, ze pośpi kilka nocy ze mną i jestem czujna jak ważka w locie. Taki przedsmak nocy po porodzie... no niestey dziecko podchodzi pod żołądek i jest kicha...
Basi89 co Was czytam to się okazuje, że nie mogę -jogurt odpada a tak uwielbiam naleśniki takie chrupiące z serem białym, owocami i jogurtem jagodowym buhu
Gosia Lew dla mnie dzień przeleżany to dzień wykorzystany idealnie
Niesia_88 to nie spotykaj się z koleżanką, chociaż rodzice chorych dzieci trochę inaczej podchodzą do tematu niż rodzice zdrowych dzieci tak mi się wydaje. Może za szybko wstałaś albo coś zrobiłaś -kręcenie w głowie to teraz normalne
Szpillka mnie w nocy raz tak ciągnął że żaden bok nie był dobry do spania ale to były więzadła..
kasik90 jeszcze tydzień dwa...
Evelina89 to dobrze, ze już dobrze. Wiesz jak to kiedyś było z obliczaniem terminu ciąży, koleżanka w 4 się skapowała że spodziewa się dziecka więc wiesz...
Pyszczek28 na te płukanki do zatok, wiesz nie wygląda to zbyt zachęcająco ale może by pomogło tak przepłukać te zatoki. Też nieporównywalna jest ta ciąża do poprzedniej -ale jak to mówią "im więcej potu na poligonie tym mniej krwi w boju" oby...
itucha ja ci polecę jeden llink
https://www.youtube.com/watch?v=HXQ_bSiUYUs i to wszysto w temacie
Jasmina88 łoł sporo tego
Z dobrych wieści wygrałam zestaw sushi wartości 120zł w mojej ulubionej suszarni w Warszawie, nie wiem jak to się skończy ale mam zamiar objeść się jak bąk tym bardziej, ze większość rzeczy jest pieczona