reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny troche mi zeszlo, ale wrocilam. Palatalam troche po pestce jeszcze i jak poczulam, ze juz za duzo to zakupy sie skonczyly. Poszlam tylko do toalety i zauwazylam, ze mam troche ubrudzone majtki, niestety mialam czarna bielizne i nie mialam wkladek, wiec nie wiem na jaki kolor, wlozylam sobie chusteczke i migiem do domku.
Jak dotarlam to odrazu siusiu i widze, ze na chusteczce mam gesta brazowa wydzielone. Teraz to spanikowalam na maksa. Wlozylam wkladke i teraz leze, nie wiem czy udac sie na ip czy czekac czy cos jeszcze poleci.. Narazie musze sie uspokoic..

reklama
Ewelina89 tez tak miałam w 9 tyg ciąży. Oczywiście pierwsze co zadzwoniłam do lekarza i kazał podwoić dawkę duphastonu przez 3 dni i leżeć miałam . Co die okazalo odkleiło się łożysko ale ok wszystko takze lepiej skontaktuj się z lekarzem. Będzie dobrze :*

Trochę się nie odzywałam, ale już jestem. Dziś miałam wizytę u mojego lekarza. Okazało się, że będzie chłopak :). Cieszymy się bo chcieliśmy pierwszego mieć chłopaka :). Najważniejsze jednak, że Dzidzka zdrowa i wszystko się prawidłowo rozwija:). I wyszło ze obecnie jestem w 16 tydzień 5 dzień, a termin porodu 18 maj 2016 - juz nie mogę sie doczekać mojego synka!

Ewelina ja bym jechała na IP. co prawda jak niby brązowa, to jakieś stare plamienie, ale dla mnie każda oznaka krwi w śluzie to powód by jechać na IP. Daj znać co i jak.

Evelina popieram dziewczyny.. tez bym nie bagatelizowala tylko biegiem do szpitala. Czekamy na relacje.

Malka gratulacje synka :)

Ewelina, ja bym pojechala do lekarza, najwyzej Ci powiedza ze nie bylo trzeba a bedziesz spokojna. Trzymam kciuki, zeby to nie bylo nic powaznego. Trzymaj sie!

reklama
A mialam taki sympatyczny dzien..
Oczywiscie pojechalam na ip, bo z nerow to chyba i tak bym nie wytrzymala. Lekarz postanowil zostawic mnie na obserwacji, takze ciekawa noc sie zapowiada..

Do góry