reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majowe Mamy 2016

Dziewczyny troche mi zeszlo, ale wrocilam. Palatalam troche po pestce jeszcze i jak poczulam, ze juz za duzo to zakupy sie skonczyly. Poszlam tylko do toalety i zauwazylam, ze mam troche ubrudzone majtki, niestety mialam czarna bielizne i nie mialam wkladek, wiec nie wiem na jaki kolor, wlozylam sobie chusteczke i migiem do domku.
Jak dotarlam to odrazu siusiu i widze, ze na chusteczce mam gesta brazowa wydzielone. Teraz to spanikowalam na maksa. Wlozylam wkladke i teraz leze, nie wiem czy udac sie na ip czy czekac czy cos jeszcze poleci.. Narazie musze sie uspokoic..

reklama
Ewelina89 tez tak miałam w 9 tyg ciąży. Oczywiście pierwsze co zadzwoniłam do lekarza i kazał podwoić dawkę duphastonu przez 3 dni i leżeć miałam . Co die okazalo odkleiło się łożysko ale ok wszystko takze lepiej skontaktuj się z lekarzem. Będzie dobrze :*

Trochę się nie odzywałam, ale już jestem. Dziś miałam wizytę u mojego lekarza. Okazało się, że będzie chłopak :). Cieszymy się bo chcieliśmy pierwszego mieć chłopaka :). Najważniejsze jednak, że Dzidzka zdrowa i wszystko się prawidłowo rozwija:). I wyszło ze obecnie jestem w 16 tydzień 5 dzień, a termin porodu 18 maj 2016 - juz nie mogę sie doczekać mojego synka!

Ewelina ja bym jechała na IP. co prawda jak niby brązowa, to jakieś stare plamienie, ale dla mnie każda oznaka krwi w śluzie to powód by jechać na IP. Daj znać co i jak.

Evelina popieram dziewczyny.. tez bym nie bagatelizowala tylko biegiem do szpitala. Czekamy na relacje.

Malka gratulacje synka :)

Ewelina, ja bym pojechala do lekarza, najwyzej Ci powiedza ze nie bylo trzeba a bedziesz spokojna. Trzymam kciuki, zeby to nie bylo nic powaznego. Trzymaj sie!

reklama
A mialam taki sympatyczny dzien..
Oczywiscie pojechalam na ip, bo z nerow to chyba i tak bym nie wytrzymala. Lekarz postanowil zostawic mnie na obserwacji, takze ciekawa noc sie zapowiada..

Do góry