reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Czesc majoweczki jak mija wam poranek. ? Za oknem widze słoneczko. Wczoraj mala mnie kopala i w nocy tez i budziłam się. A teraz czas na śniadanko zjeść płatki:) ale wiecie co chyba ubiorę sobie choinkę :p

reklama
Hey :) ja jak zwykle pobudka po 7 bo dłużej spać nie potrafię śniadanko zjedzone o 8 standardowo bo od rana juz porcja leków się zaczyna :) no i lezakujemy :) cały tydzień nie oglądałam specjalnie na wspólnej żeby teraz sobie oglądać wszystkie odcinki pod rząd :)
Miłego dnia :)

Mart81 kciuki za dobry wynik amnio.

Mi to się dzisiaj kręci w głowie. Nie jestem w stanie nic zrobić. Więc na razie sobie leżę. Znowu mnie gardło boli i mam nos zatkany.

Dzień dobry! U nas dzis pogoda nie zachęca do wyjścia... Znowu:D wczoraj zmieniłam zestaw ćwiczeń i dzis czuje każdy mięsień nóg:/ co do choinki to ja wczoraj dopiero zakupiłam cudo. U mnie choinkę ubiera sie dopiero w dzień wigilii, u mojego A dzień poprzedzający. I ta tradycje zatrzymamy w naszym wspólnym domu. Postanowiliśmy ubrać nasza choinkę w starym stylu czyli w cukierasy i pierniki. I teraz kolejne wyzwanie, pierwsze pieczenie pierników mnie czeka:) wogole w tym roku same nowości, bo po raz pierwszy wigilie spędzimy bez rodziny.

hej dziewczyny;)) moge sie dolaczyc??jestem mama 5 latka; ) a teraz w drodze mała ksiezniczka takze obysmy wszystkie wytrwaly ;) pozdrawiam Was wszystkie; *

Hej Mynia! Napisz cos o sobie:) i oczywiście witamy!

dziewczynki! mam 23 lata, 5 letniego synka Marcinka , starania wyszly po 3 latach , ta ciaza jest wychuchana ze tak powiem, chociaż tyle szczecia od zycia moge dostac!;) z om wychodzi na 7.06 ale jestem po elektrokonizacji szyjki i bede tak jak z pirrwsza ciaza miała cc termin na 20 maj ;) zapomnialabym dodac jestem z bielska ;) mam nadzieje ze wytrwamy razem z narzekaniami, kaprysami i zachciankami;) bedziemy sie wspierac ;)

Czesc majoweczki jak mija wam poranek. ? Za oknem widze słoneczko. Wczoraj mala mnie kopala i w nocy tez i budziłam się. A teraz czas na śniadanko zjeść płatki:) ale wiecie co chyba ubiorę sobie choinkę :p

Madzia0903 choinka u mnie jest juz ubrana , nawet stroik sama zrobilam własnoręcznie i zastanawiam sie czy tak teraz przed swietami sobie nie dorobic ;))

reklama
Do góry