reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Mój bobo wstydzi się taty:D
Witaj Zanet!
Moje plecy dały mi dzisiaj naprawdę popalić... Mam nadzieje, że bedzie jeszcze lepiej:D

Dziewczyny mam do Was pytanie a szczególnie do Malutka466 ,zastanawiam się nad szkołą rodzenia Alma Matter na Garbarach - jest ona darmowa. Czy trzeba podpisywać tam oświadczenie o wyborze położnej i co ona oznacza? Mieszkam poza Poznaniem. Nie chce się wpakować w jakieś "kruczki". pomożecie w tej kwestii?

Położna wybierasz jedna, ale w kazdym momencie mozesz wybrac inna. Wiec np. do porodu mozesz miec położna ze szkoly rodzenia, a na wizyty domowe podpisac deklaracje u innej.

Jaka tu dzisiaj cisza^^ chyba znalazłam sposób na moje plecy:) ostatnio zapomniałam o ćwiczeniach rozciągających, wczoraj trochę pomachalam rekami i dzis czuje sie dużo lepiej:) czyli jednak ruch to zdrowie:p
Dziewczyny zaczyna do mnie docierać, że to już prawie półmetek! <3 nasze wielkie dni coraz bliżej:) ogarnia mnie mega ekscytacja mieszana z coraz większym stresikiem:) gdzie ten maj?! Dobrego dnia!

Hey.
Mnie dzisiaj meczy zgaga :/ dziwnie się czuje tak "nieswojo" . Od rana mam jakieś zachcianki na słodkie i nie mogę tego powstrzymać a mówiłam sobie że ze słodyczami dam sobie spokój (w sumie gdyby ich w domu nie było to bym nie myślała a tak to wszystko w zasięgu ręki i wes tu nie skosztuj :p)
Mnie przy moim leżenie zawsze pod wieczór ciągnie kregoslup i nogi rwą. Pod wieczór tez odczuwam( delikatnie jeszcze bardzo czuje ) ,że synek jest aktywny :)
Chciałabym juz chociaż kwiecień :) to dopiero będzie ekscytujące odliczanie dni :) i zapewne nerwowka czy wszystko mamy i o niczym nie zapomniałysmy :)
Ja sobie wczoraj uswiadomilam ze jak mam mieć cc w 35-36 tyg to musze się w parę ubranek na 50 zaopatrzyć "w razie czego" .

Miłego dnia - pozdrawiam z wyrka :D

Mnie tez ciągnie do Krówek [emoji23] ale, że właśnie po słodkim pali mnie cały przełyk, staram się nie szaleć i kupuje egzotyczne owoce. Krówka to nie jest, ale żołądek nie narzeka:D a i nie pali tak strasznie. Wogole to przy pierwszej ciazy jak zaczęło palić to do konca miałam przekichane, wiec teraz przyglądam sie bardziej swoim posilkom:p a dodam, że uczucie zgagi jest mi bliskie tylko w czasie ciazy...:)

reklama
Mi teściowa przyniosła Malaga tikitaki i kasztanki :p aj to pewnie po tym slodkim mnie wzięło . Mnie drugi raz tak dziwnie w gardle nigdy wcześniej tego nie doswiadczylam. No i jestem w pierwszej ciąży wiec mało doświadczona :) wszystkiego się powolutku uczę :)

Do góry