Ech no i co? środa... zrobiłam 1 zakupy na allegro bo nie zanosi się, że będę mogła wybrać się do sklepu a już parę rzeczy potrzebuję... na upartego jeszcze ze 3 tygodnie bym pociągnęła ale muszę już wybrać sklep w którym zaopatrzę się w rzeczy na porodówkę...
Basi89 ja nie pomogę z zachciankami bo ich nie mam... jeśli już to minimalne w stylu sok porzeczkowy albo pomarańcza ale to rzadko i nic nadzwyczajnego... farbowałabym i rozjaśniała gdybym się lepiej czuła.....odkąd wzięłam furaginę to już nie wstaję w nocy do toalety uff
Tirli znam to darcie, moja też nie lubiła i wszystkie sukieneczki i nie wiadomo jakie stroje leżały bo ja byle szybko w śpiocha i z głowy. Opanowałam zmianę pieluchy miedzy jednym a drugim cycem w 5 sekund tak się darła...
kameleonleon no to trochę kiepsko... a nie lepiej już zastosować jednak jakiś antybiotyk? może to nie wirusy? zrobić wymaz czy posiew czy nie wiem co i skutecznie wyleczyć bo się zamęczysz....
GosiaLew mi się zdarza, nawet dziś z rana. Fakt, ze nie jest już to co kiedyś ale jednorazowe incydenty jeszcze się zdarzają niestety ale już wiem jaki dzień będzie gorszy -kiedy jest mi w nocy niedobrze to znaczy, że nie czeka mnie spokojny poranek...
Evelina89 ja nawet o swoich odrostach nie chcę myśleć... wypieram chyba ten fakt a żeby było zabawniej nie zaglądam w lustro
Wioleta93 wielkie udogodnienie fryzjer pod ręką
jajeczko89 ja po córce miałam dużo rzeczy ale jak poszły w ruch.... to teraz nie wiem gdzie są
kasik90 to dobrze, że już nie musisz martwić się położeniem łożyska bo to jednak trochę stresuje.
kaylla wstydzi się maluch. Gratuluję ruchów!!! pewnie jak tak wyznaczył to jest ok, ważne jest czy do tego czasu jest już w pełni wykształcone to co na połówkowym się sprawdza czyli np. mózg. Chodzi o odpowiedni moment, żeby mieć pewność, ze wszystko jest już dobrze i prawidłowo rozwinięte
Malutka466 mi nic nie przysyłają, o niczym nie informują, zapomnieli już o mnie a ja o ich
Ewa90 może pachwiny? idzie wyżej cały czas, a najwyżej będzie wtedy jak będziesz najbardziej cierpiała;-)
madzia0903 ja znalazłam coś takiego o spaniu na boku
Pod żadnym pozorem nie powinieneś spać na prawej stronie swojego ciała. Powód jest zaskakujący - popularnie.pl
dziecko się nie uszkodzi nawet od spania na brzuchu
Ja nie mam problemów ze spaniem (tfutfu), 12h spokojnie mogę spać co mi bardzo odpowiada.