Mart81
Fanka BB :)
Ech ja tez jakos czuje 2 trymestr powoli. Brzuch mi tak wywaliło ze juz bym ciazy w tajemnicy nie utrzymała na pewno. Wczoraj po Usg powiedzieliśmy rodzinie i najbliższym znajomym.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na zgagę spróbuj Rennie. Można je brać w ciąży.Hej dziewczyny dzis bardzo zle die czułam... Id wczoraj pali mnie zgaga czy sa sposoby ba pozbycie się jej? Na dodatek dzis prawie zemdlałam zrobiło mi się słabo i w ogóle ������ s do 12 tyg czułam sir wspaniale s teraz mdłości zgaga masakra...
mnie też wysłali- co miesiąc mam się pokazywać; lepiej tak niż coś przeoczyć ;-)Maui nie przezywam wlasnie tylko sie zdziwilam ze mnie do endokrynologa wyslali bo ja spokojna poszlam do gina i im tlumaczylam że przeciez w ciazy sa nizsze normy.
Moj malyszek prxyspueszyl wzrost o tydzien ale terminu mi nie zmieniali. Siostry zawsze byl 2 tyg do przodu i urodzila w 38 maluszka 6 kg.