szyszunia0803
Fanka BB :)
ja biore witaminy FEMIBION 1. do 12 tc. potem femibion 2. jade do pl i kupie sobie na zapas bo tu femibion 40e a w pl mam nadzieje mniej niz 100zl
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, cieszę się razem z Tobą!! Jaki duży dzidziuś już jest 22 grudnia masz prenatalne? Czy po prostu wizytę u gina?Mój dzidziuś wiekszy według dzisiejszych pomiarów 73mm . ...widok cudny jak machał rączkami pomiary wszystkie w porzadku serduszko pięknie biło słyszałam pierwszy raz dopiero jak dla mnie przecudowne uczucie aż się wzruszyłam...niestety płeć nie widoczna.kolejne badania 22grudnia.
pobrali mi jeszcze krew i cały komplet wyników prześlà poczta.
Oczywiście dostałam śliczna fotke maluszka na którą nie moge się napatrzeć.Jestem taka happy.........
Dziewczyny, możecie napisać jaki wyszedł Wam poziom TSH w badaniach?
Mi 2,6, a podobno norma w ciązy to max 2,5. Strasznie się tym martwię Podobno zbyt wysokie TSH może rzutować na rozwój płodu.