reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Happymamusia super wiesci! :)

13x13 dobry lekarz to duuuuzo

A ja dzis po wizycie tez pozytywnie nastawiona. Malenstwo fikalo, po infekcji nie ma sladu i wszystko oki poki co :) ponarzekalam doktorkowi na mdlosci, powiedzial ze dobrze ze nie wymiotuje... Ale wlasnie zwrocilam kolacje :/

reklama
Dziewczynki do 11 tyg czułam się dobrze a teraz mam mdłości. Na dodatek kłuje mnie prawy boki jak na nim leze albo lewy... Ponoć dzidziuś się układa na tym boki co ja leżę. Wy tez tak macie??

Ja z TSH mam w druga strone bo mam teraz 0,44 a w labie norma ( jest jedna od 0,55). Jak powiedzialam na wizycie ze przeciez w ciazy jest nizsza to i tak dostalam zlecenoe na tf3 i tf4 i do konsultacji endokrynologa. Ale czytalam ze jak te parametry sa ok to nic sie nie robi a u mnie w normie sa. Pojde sprawdze co powie. Ja tez czytalam ze w ciazy do 2,5 ale 2,6 to nie jest jakies tam przekroczenie duze wiec spokojnie.

Gosialew to ja tak mam jak tylko luteine poczuje a i tak ja lykam , co 2-3 raz wraca....

Gratuluje udanych wizyt :) cieszę się, że u Waszych maluszków wszystko dobrze i że rosną zdrowo :)

Madzia no to u mnie podobnie, do tej pory nie miałam objawów, aż do ostatniej niedzieli (11t5d), wymioty, mdłości i cały dzień nie do życia byłam.
W boku mnie raczej nie kłuje, ale za to dość czesto po nocce wstaje z bólem pleców, zwłaszcza w odcinku lędźwiowym.

To mnie plecy na wieczór bolą. Wiem, że za dużo siedzę, więc jak tylko w poniedziałek lekarka mi pozwoli ćwiczyć to będę. Bo inaczej będzie katastrofa.
Jutro badania. Umrę z głodu. Haha.

EDIT- nie mogę spać. Masakra. Ciekawe czy będzie dużo ludzi w laboratorium.

Ostatnia edycja:
Madzia to teraz nasze dzidzie ważą pare gramów a nas juz plecy bolą a co będzie dalej :D

Malutka powodzenia na badaniach! :)
Tez myślę o jakis ćwiczeniach, musze czegoś ciekawego poszukać.

Szykuje sie do pracy. Dziś na szczęście tylko do 16, to jakos zleci ale jak myślę o jutrze, ze tez tam musze kwitnąc do jakiejs 17 to az mi sie odechciewa.

Miłego dnia mamuski i samych udanych wizyt życzę :)

Powiem Wam że jakoś nie wyobrażam sobie chodzić już fo pracy, nie jestem w stanie dłużej pobyć w pozycji siedzącej i nawet na proszonym obiedzie sie mecze przy stole a 8 h przed komputerem by mnie chyba wykonczyło. Już jak odchodziłam było mi ciężko wysiedzieć.
Wczoraj dostałam super spodenki ciazowe z h&m i c&a od M , super bo juz nie mialam w czym chodzić tylko legginsy byly ok ale juz za zimno mi w nich.

Wczoraj byłam też u nefrologa nic nowego sid nie dowiedzialam , usg pecherza i nerek ok, badania ok mam pecherz nadreaktywny i juz... zapobiegac i tyle

reklama
Do góry