reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

czesc dziewczyny ;) daczego ja nie moge ospac duzej ? ;((

13x13 trolle sa wszedzie u nas na grupie tez bya :no: ja nie wiem co im sprawia frajde pisanie i udawanie kogos kim nie sa i zapewne tutaj tez nam sie trafi jakis troll. a co do jakiejs szkoly chodzisz ? u Mnie wczoraj bya piekna pogoda 26 st i dzis pewnie tez bedzie cieplutko :D

DrAsia myse ze z komentarzami zeby np tutaj watku nie zasmiecac tylko tam opisywac wizyty rozmawiac o nich itp :)
a co do tego zebym byla moderatorka to raczej nie, moge poprostu robic tabetki etc :D ten oejek oregano to gdzies kupujesz czy sama robisz ? :D

happymamusia dasz rade bo kto jak nie my :D tylko przetrwac to jakos trzeba

Jeju jakie ja mam chore sny :szok:
tez macie takie zaniki pamieci ? :D a zakrecona jak tampon jestem wczoraj kawe sobie robiam i zaczelam taerze wyjmowac ale po co ? komu? i dlaczego? zabiijcie a nie bede wiedziec :D

no i mam pytanie ... zimno mi sie zrobilo nad ustami ? czy mam to od razu kosutowac z ekarzem czy sama zaczac leczyc ? dodam ze kilka razy chyba miaam zimno bo nigdy mi sie nie babralo poprostu sie pojawialo i samo znikalo ...

no to spijcie sobie jeszcze ja testy porozwiazuje kawke dokoncze i cos zaczne robic :D Miego dnia

reklama
Hej.
Ja wciąż na wyjazdowym urlopie i nie mam jak pisac. Podczytuje Was jednak i trzymam za każdą kciuki.
Fajnie, że grupa się rozwija :-)

Hej:tak:
Ja tez się wcześnie budze ale tez i wcześnie chodze spac:tak:
Generalnie co do watkow to ja raczej bd pisać na jednym o wszystkim bo potem mam problem z ogarnieciem wszystkich które się utworza:tak:jestem minimalistka:-p
Moja wizyta jutro rano i już się nie mogę doczekac:szok:

Cześć,
Anno - trzymam kciuki za betę

Jagoda - ja też mam w środę wizytę :tak:

Olcia - olejek z oregano kupuję, ale syrop z chrzanu robię sama. Co do opryszczki (bo chyba o to Tobie chodzi ? :) ) - w I ciąży też mi wyszła po raz I w życiu właśnie jakoś w 6 tyg. Strasznie się wystraszyłam, bo się naczytałam w necie.A lekarz jakoś szczególnie się tym nie przejął:-D jesteś w "lepszej" sytuacji, ze to już kolejna Twoja opryszczka, a nie I-sza w życiu, więc raczej nic nie powinno się stać. Z tego co wiem i tak nie można żadnych leków/plastrów na opryszczkę - zostaje pasta do zębów lu maść cynkowa. Co robisz za testy?

A na ktoś macie wizyty?

DrAsia myślałam ze sama robisz bo to chyba z tego oregano rzymskiego czy się mylę? A testy na prawo jazdy robię :D a syrop z chrzanu jak robisz? :) no to nie będę za bardzo panikować i pasta smarować bo tez się wczoraj naczytalam i mnie strach oblecial ...

hej dziewczyny.

Pozwolicie, że się dołącze do majowych mam 2016. Termin mam na 10 maja. Jeszcze nie byłam u lekarza, muszę umówić się w tym tygodniu. Test zrobiłam podczas wyjazdu służbowego/ Gdyby nie zmęczenie i problemy ze wstawaniem to bym się pewnie nie pokapowała, że jestem w ciąży. Na razie żadnych objawów i oby tak zostało.

reklama
Witaj Gosiu:tak:spokojnych 9 mc:tak:
Ja to dzisiaj tragedia:wściekła/y:chyba choróbsko mnie lapie a Agaciol tez cos pociąga nosem:-(biore się za sprzątanie:sorry:

Do góry