reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

czesc dziewczyny ;) daczego ja nie moge ospac duzej ? ;((

13x13 trolle sa wszedzie u nas na grupie tez bya :no: ja nie wiem co im sprawia frajde pisanie i udawanie kogos kim nie sa i zapewne tutaj tez nam sie trafi jakis troll. a co do jakiejs szkoly chodzisz ? u Mnie wczoraj bya piekna pogoda 26 st i dzis pewnie tez bedzie cieplutko :D

DrAsia myse ze z komentarzami zeby np tutaj watku nie zasmiecac tylko tam opisywac wizyty rozmawiac o nich itp :)
a co do tego zebym byla moderatorka to raczej nie, moge poprostu robic tabetki etc :D ten oejek oregano to gdzies kupujesz czy sama robisz ? :D

happymamusia dasz rade bo kto jak nie my :D tylko przetrwac to jakos trzeba

Jeju jakie ja mam chore sny :szok:
tez macie takie zaniki pamieci ? :D a zakrecona jak tampon jestem wczoraj kawe sobie robiam i zaczelam taerze wyjmowac ale po co ? komu? i dlaczego? zabiijcie a nie bede wiedziec :D

no i mam pytanie ... zimno mi sie zrobilo nad ustami ? czy mam to od razu kosutowac z ekarzem czy sama zaczac leczyc ? dodam ze kilka razy chyba miaam zimno bo nigdy mi sie nie babralo poprostu sie pojawialo i samo znikalo ...

no to spijcie sobie jeszcze ja testy porozwiazuje kawke dokoncze i cos zaczne robic :D Miego dnia

reklama
Hej.
Ja wciąż na wyjazdowym urlopie i nie mam jak pisac. Podczytuje Was jednak i trzymam za każdą kciuki.
Fajnie, że grupa się rozwija :-)

Hej:tak:
Ja tez się wcześnie budze ale tez i wcześnie chodze spac:tak:
Generalnie co do watkow to ja raczej bd pisać na jednym o wszystkim bo potem mam problem z ogarnieciem wszystkich które się utworza:tak:jestem minimalistka:-p
Moja wizyta jutro rano i już się nie mogę doczekac:szok:

Cześć,
Anno - trzymam kciuki za betę

Jagoda - ja też mam w środę wizytę :tak:

Olcia - olejek z oregano kupuję, ale syrop z chrzanu robię sama. Co do opryszczki (bo chyba o to Tobie chodzi ? :) ) - w I ciąży też mi wyszła po raz I w życiu właśnie jakoś w 6 tyg. Strasznie się wystraszyłam, bo się naczytałam w necie.A lekarz jakoś szczególnie się tym nie przejął:-D jesteś w "lepszej" sytuacji, ze to już kolejna Twoja opryszczka, a nie I-sza w życiu, więc raczej nic nie powinno się stać. Z tego co wiem i tak nie można żadnych leków/plastrów na opryszczkę - zostaje pasta do zębów lu maść cynkowa. Co robisz za testy?

A na ktoś macie wizyty?

DrAsia myślałam ze sama robisz bo to chyba z tego oregano rzymskiego czy się mylę? A testy na prawo jazdy robię :D a syrop z chrzanu jak robisz? :) no to nie będę za bardzo panikować i pasta smarować bo tez się wczoraj naczytalam i mnie strach oblecial ...

hej dziewczyny.

Pozwolicie, że się dołącze do majowych mam 2016. Termin mam na 10 maja. Jeszcze nie byłam u lekarza, muszę umówić się w tym tygodniu. Test zrobiłam podczas wyjazdu służbowego/ Gdyby nie zmęczenie i problemy ze wstawaniem to bym się pewnie nie pokapowała, że jestem w ciąży. Na razie żadnych objawów i oby tak zostało.

reklama
Witaj Gosiu:tak:spokojnych 9 mc:tak:
Ja to dzisiaj tragedia:wściekła/y:chyba choróbsko mnie lapie a Agaciol tez cos pociąga nosem:-(biore się za sprzątanie:sorry:

Do góry