reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

No to i ja chyba dołączę do majowych mam :) Wczoraj mąż zakupił test i jak wół napis: pregnant :D Bardzo się cieszę ale też i boję bo to moja pierwsza ciąża. Z obliczeń wychodzi, że to 4 tydzień. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie dobrze ;)

reklama
Dzień dobry,
ale mi się nic nie chce ;-)a tu tyle do zrobienia w pracy.
Nie wiem jak z moją wagą, nie kontroluję, bo nie lubię mojej obecnej wagi :-D na pewno startuję z wyższą, niż w I ciąży. I teraz zrobię wszystko , żeby nie przytyć tyle ile poprzednio.

Justyna, fajnie, też bym chciała mieć dużą rodzinkę.
Witam nową mamę :)

Witam dziewczyny :-) ja chyba też majwo będę :-D test robiłam w niedziele poytywny :-) wczoraj była, u ginekologa jest pęcheżyk :-) ciężko powiedzieć który tydzień bo mi się okres rozregulował, mam 22 września wizytę mam nadzieje że będzie serduszko :-)

Cześć, dołączam do Was, moja beta z poniedziałku 90,78, wg ovufriend jestem w 4t +6 :) To moja pierwsza ciąża więc też jestem bardzo zestresowana ale i szczęśliwa.

Czesc dziewczyny :) troche juz tu popisalyscie w tej chwili nie dam rady nadrobić ale moze któregoś wieczoru albo bezssenej nocy :p

To się przedstawię Ola lat 23 jestem juz mam 2,5 letniej Zuzi :) test robiłam w piatek i juz po chwili dwie kreseczki w piatek ide do ginekologa takze trzymać kciuki :) mam cicha nadzieje ze wszystko będzie ok i będzie bardziej spokojnie niż w poprzedniej ciąży :)

Edit troche poczytalam :) ja bety nie robiłam poczekam co lekarz powie ... Co do witamin od ostatniej @ bralam mumomega a teraz biorę omegamed. Objawy jakie mam to bol piersi zgaga takie jakby gilkotanie w jajniku, bol brzucha i bol pleców a co mnie niepokoi to z rana zawsze mam biegunkę :/

Ostatnia edycja:
Wrrr musiałam zwolnić się z pracy, bardzo boli mnie gardło, temperatura narasta no i KATAR :( Do końca tygodnia posiedzę sobie w domku, choc nie jest mi to w ogóle na ręke.

Korzystając z okazji, że byłam w aptece kupiłam teścior no i wyszły 2 tłuste krechy, druga tak samo mocna jak kontrolna :D Wizyta za 2 tygodnie.

Nie mam kiedy pisać bo urlopujemy się ale spróbuje się uaktywnić po powrocie.
Witam wszystkie nowe mamusie.

Ps. Czy tylko mi jest mega zimno? Już nie wiem co na siebie włożyć...

Anno kuruj się a tłuste krechy dobrze swiadcza:tak:
Kami ja mam zawroty glowy dzisiaj i rwie okropnie po krzyzu:wściekła/y:wczoraj było mi zimno i szalałam z ogrzewaniem:-D

reklama
Czy któraś z nas zobaczyła już bijące serduszko? :) Kiedy macie wizyty i w którym tygodniu idziecie?

Do góry