reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Ja tez sie właśnie do pracy szykuje :) aktualnie susze włosy.

Asiu kwestia zaklimatyzowania. Pewnie chwile to potrwa ale na pewno sie corcia przyzwyczai do przedszkola :)

Ja myślalam zeby do gina sie zapisac za jakies 2 tyg. jesli oczywiście beta sie potwierdzi :)

Asia nie wiem czemu tak długo musze czekac, bardzo sie niecierpliwie.. pielęgniarka mi powiedziala, ze trzeba czekac 3-4 dni, ale jak zobaczyla moją zaszokowana mine to pow.ze moge dzisiaj przedzwonic, moze juz wynik będzie.

Bardzo przyjemnie zobaczyc na teście wyraźne dwie krechy :)

reklama
Hej :) ja miałam dzisiaj pierwsze mdłości...
Teraz jadę zarejestrować syna do lekarza, od kilku dni ma krostki na buzi, nie wiem czy km alergia jakaś czy co.. wolę sprawdzić :)

Kciuki za wizytujace dzisiaj!
Miłego dnia dziewczynki!

Zawsze lepiej sprawdzić :) oby to nic poważnego.

Kachaa kciuki za Twoją wizytę! Czekamy z niecierpliwoscia na relacje :)

Również miłego dnia życzę :*

Ostatnia edycja:
Hej Kobiety:tak:
Nie mam ochoty na sniadanie:no:2 lyki kawy i już kreci po zoladku:wściekła/y:szykuje mala do przedszkola i potem sama do pr:tak:moj W obiecal, ze wynik bety mi podrzuci cobym wszystkich paznokci nie obzarla:-D
Dziekuje za kciuki:tak:przydadza sie:tak:

hej baby niwiem czy to normalne ale mnie dzisiaj takie mdłości dopadły zastanawiałam się czy to nie za wcześnie , w końcu w poprzednich ciążach mdłości mi przyszły dopiero w 9 tyg .... ale znowu każda ciaża jest inna

Afrodyta - ja w poprzednich ciazach miałam mdłości od 7 tygodnia mnie więcej, a teraz chyba już się zaczynają a u mnie 5 tydzień dopiero, także chyba każda ciąża inna :)

Witajcie,
u mnie z objawów to straszna senność, robię sobie w ciągu dnia jedną drzemkę ok 3 godzinną . Nic mnie nie boli, jedyne co to czuję czasem takie rozciąganie macicy .

Bierzecie jakieś witaminy na własną ręke czy tylko kwas foliowy ?

jesli wyniki sa dobre to kwas wystarczy. Ja pod koniec ciazy bralam pregne pod katem karmienia piersią i poprawy wyników.

Hej
Moja beta 66,50 wychodzi 3 tydzień ciąży :-D nie wiem czy powtarzać za 2 dni czy jednak iść już do lekarza chociaż też mi się wydaję że z wizytą powinnam poczekać minimum tydzień to bardzo wczesna ciąża.
Od czasu kiedy zobaczyłam dwie kreski nie ogarniam się :rolleyes2:
Gratuluję wszystkim przyszłym mamusiom :-)

na wizyte polecam isc ok 7 tygodnia. Wtedy zazwyczaj pojawia sie serduszko i wiesz juz jak sie sprawy maja, Teraz, tak jak wczesniej pisali, lekarz tylko powie ze jest pecherzyk ciazowy i jaki duzy.

Trzymam kciuki za oczekujące na wyniki i za wizytujace :)
Ja dzisiaj tez rozpoczynam 5 tydzien. Poki co mdlości umiarkowane, ale mam straszne bóle głowy - nie wiem czy to od ciazy ale jakos tak sie zbiegło.

bóle głowy niestety zdarzają sie w ciązy ale tylko w pierwszym trymestrze...... dopuki organizm sie nie przyzwyczai sie ze w twoim brzuchu rośnie nowe życie zobaczysz ze szybko ustaną

reklama
Cześć :*
=
Widze ze dla większosci z Was, jest to już kolejna ciąża :D A są jakieś dla których to jest pierwsza ciąża?
Dzisiaj o 18 pierwsza wizyta, jestem bardzo ciekawa :D

Do góry