reklama
wg norm na moim wyniku w 4 tygodniu moze byc od 10 do 750 wiec jak najbardziej w normieMaz odebral wynik bety - 1028.. czy to nie za wysoki wynik jak na 28dc?
jagoda1331
equestrian
Dzięki dziewczyny
Kasik, nie przejmuj sie to naprawde dobry wynik, nie ma co się patrzeć dokładnie na te "ramki" od ilu do ilu.
Lepiej więcej niż mniej
Krynia jak wyniki? i jaki miałaś ppierwszy?
Kasik, nie przejmuj sie to naprawde dobry wynik, nie ma co się patrzeć dokładnie na te "ramki" od ilu do ilu.
Lepiej więcej niż mniej
Krynia jak wyniki? i jaki miałaś ppierwszy?
Kasik super wynik - mój to był bidny w porównaniu do Ciebieteraz tez nie jest jakiś szalony ale sprawdzałam na kalkulatorze i jest w normie - 722
Z nerwow boli mnie zoladek i az czuje prady:-(jutro mam mieć dostawe, prosiłam o zamianę ale dziewczyna się nie zgodzila bo jedzie gdzies na masaze, a kiero tez pow, ze bez papiera to na pewno ja bd przyjmować bo jak dla niej nie jestem w ciazy:-(dostawy sa ciężkie, musze wyladowac około 2 ton z boksow a potem rozlozyc z dziewczyna na sklepie:-(nie ma litoscipowtarza się sytuacja z 1 ciąży - koszmar jakis:-(
Z nerwow boli mnie zoladek i az czuje prady:-(jutro mam mieć dostawe, prosiłam o zamianę ale dziewczyna się nie zgodzila bo jedzie gdzies na masaze, a kiero tez pow, ze bez papiera to na pewno ja bd przyjmować bo jak dla niej nie jestem w ciazy:-(dostawy sa ciężkie, musze wyladowac około 2 ton z boksow a potem rozlozyc z dziewczyna na sklepie:-(nie ma litoscipowtarza się sytuacja z 1 ciąży - koszmar jakis:-(
Odebrałam wynik i jest źle bardzo źle , pierwszy wynik beta był 184 , drugi wynik robiony po 48 godz wynosi 112 co niestety oznaczy tylko jedno :-(aż się popłakałam
chyba to do mnie nie dochodzi
chyba to do mnie nie dochodzi
Jajeczko89
Aktywna w BB
Kasik super wynik - mój to był bidny w porównaniu do Ciebieteraz tez nie jest jakiś szalony ale sprawdzałam na kalkulatorze i jest w normie - 722
A nie możesz wziąć urlopu na żądanie? Może w pracy nie będą najlepiej na to patrzeć ale przeciesz Ty i Twoje jestescie najwazniejsze !
jagoda1331
equestrian
Kryniu a masz jakies objawy dziwne? Boli cie brzuch albo plamisz?
Jajeczko89
Aktywna w BB
Kryniu a może to tylko błędny wynik ,może to jeszcze nie oznacza najgorszego. ..
reklama
Jajeczko89
Aktywna w BB
Kacha a nie możesz iść do lekarza po zaświadczenie, że jesteś w ciąży ? Mi lekarz w ostatniej ciąży dał bez problemu a wtedy kodeks pracy chroni Cię przed dostawcami.
Właśnie dostałam wyniki bety 3248
Właśnie dostałam wyniki bety 3248