reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

Jagoda - kciuki :))) daj znać po
Afrodyta - oj biedna :( a tyle pobierania jeszcze przed nami :/
Kasik - jest bardzo dobrze :) może bliźniaki ?:p

reklama
Dzięki dziewczyny :D
Kasik, nie przejmuj sie to naprawde dobry wynik, nie ma co się patrzeć dokładnie na te "ramki" od ilu do ilu.
Lepiej więcej niż mniej ;)
Krynia jak wyniki? i jaki miałaś ppierwszy?

Kasik super wynik - mój to był bidny w porównaniu do Ciebie:tak:teraz tez nie jest jakiś szalony ale sprawdzałam na kalkulatorze i jest w normie - 722:tak:
Z nerwow boli mnie zoladek i az czuje prady:-(jutro mam mieć dostawe, prosiłam o zamianę ale dziewczyna się nie zgodzila bo jedzie gdzies na masaze, a kiero tez pow, ze bez papiera to na pewno ja bd przyjmować bo jak dla niej nie jestem w ciazy:-(dostawy sa ciężkie, musze wyladowac około 2 ton z boksow a potem rozlozyc z dziewczyna na sklepie:-(nie ma litosci:no:powtarza się sytuacja z 1 ciąży - koszmar jakis:-(

Odebrałam wynik i jest źle bardzo źle , pierwszy wynik beta był 184 , drugi wynik robiony po 48 godz wynosi 112 co niestety oznaczy tylko jedno :-(aż się popłakałam

chyba to do mnie nie dochodzi

Kasik super wynik - mój to był bidny w porównaniu do Ciebie:tak:teraz tez nie jest jakiś szalony ale sprawdzałam na kalkulatorze i jest w normie - 722:tak:
Z nerwow boli mnie zoladek i az czuje prady:-(jutro mam mieć dostawe, prosiłam o zamianę ale dziewczyna się nie zgodzila bo jedzie gdzies na masaze, a kiero tez pow, ze bez papiera to na pewno ja bd przyjmować bo jak dla niej nie jestem w ciazy:-(dostawy sa ciężkie, musze wyladowac około 2 ton z boksow a potem rozlozyc z dziewczyna na sklepie:-(nie ma litosci:no:powtarza się sytuacja z 1 ciąży - koszmar jakis:-(

A nie możesz wziąć urlopu na żądanie? Może w pracy nie będą najlepiej na to patrzeć ale przeciesz Ty i Twoje jestescie najwazniejsze !

Kryniu jak nie plamisz to jest nadzieja, zrob jeszcze 1 bete - może to blad?
Jajeczko rozważam na zadanie ale to nie rozwiaze problemu:no:2 razy w tyg mamy dostawy...jak nie w tym tyg
to w następnym dostane...

reklama
Kacha a nie możesz iść do lekarza po zaświadczenie, że jesteś w ciąży ? Mi lekarz w ostatniej ciąży dał bez problemu a wtedy kodeks pracy chroni Cię przed dostawcami.

Właśnie dostałam wyniki bety 3248

Do góry