reklama
afrodyta92
Fanka BB :)
heheheh no widzisz ukrywałam sie z tym hehehehhe nie no żartuje kiedyś na staraczkach na poczatku pisałam a pozniej juz nie
heheheh no widzisz ukrywałam sie z tym hehehehhe nie no żartuje kiedyś na staraczkach na poczatku pisałam a pozniej juz nie
To widocznie musiało mi umknac
Jeej jak bardzo się nie mogę doczekać na ten wynik bety..
afrodyta92
spokojnie doczekasz sie napewno zleci szybko ......
afrodyta92
dobra laski ja spadam spac bo zeczona jestem wpadne jutro dobranoc wam :*
spokojnie doczekasz sie napewno zleci szybko ......
Mam nadzieję, bo juz nie moge sie doczekać..
Dobranoc dziewuszki :*
Cześć dziewczęta, wychodzę zaraz do pracy, wpadłam się przywitać. Wczoraj już nie miałam siły pisać, całe popołudnie z córcią na placu zabaw plus wieczorne prasowanie i bateria mi się skończyła
Kachaa - kciuki za wizytę dziś i za to, żeby druga ciąża była bezproblemowa. Tak wiem, pewnie moja tez się zaraz przyzwyczai chociaż jeszcze wieczorem mówiła, ze dziś nie chce zostać sama w przedszkolu
Agata - jeżeli Cię to uspokoi powtórz betę, jednak na lekarza chyba za wcześnie? Pęcherzyk ciążowy jest widoczny od bety min 1000. Więc tak jak dziewczyny pisały lekarz nic konkretnego jeszcze nie zobaczy.
Kasik - cześć na pewno jest to pozytywny wynik ;-)gratuluję i dlaczego tyle czasu czekasz na betę?
Afrodyta - Tobie też gratuluję i super, że jest nas coraz więcej.
Ja już na betę nie idę, ale zrobiłam wczoraj test - kreska wyraźniejsza i zamierzam jeszcze jutro zrobić jeden, czy ciemnieje.
Miłego dnia
Kachaa - kciuki za wizytę dziś i za to, żeby druga ciąża była bezproblemowa. Tak wiem, pewnie moja tez się zaraz przyzwyczai chociaż jeszcze wieczorem mówiła, ze dziś nie chce zostać sama w przedszkolu
Agata - jeżeli Cię to uspokoi powtórz betę, jednak na lekarza chyba za wcześnie? Pęcherzyk ciążowy jest widoczny od bety min 1000. Więc tak jak dziewczyny pisały lekarz nic konkretnego jeszcze nie zobaczy.
Kasik - cześć na pewno jest to pozytywny wynik ;-)gratuluję i dlaczego tyle czasu czekasz na betę?
Afrodyta - Tobie też gratuluję i super, że jest nas coraz więcej.
Ja już na betę nie idę, ale zrobiłam wczoraj test - kreska wyraźniejsza i zamierzam jeszcze jutro zrobić jeden, czy ciemnieje.
Miłego dnia
reklama
Hej ja miałam dzisiaj pierwsze mdłości...
Teraz jadę zarejestrować syna do lekarza, od kilku dni ma krostki na buzi, nie wiem czy km alergia jakaś czy co.. wolę sprawdzić
Kciuki za wizytujace dzisiaj!
Miłego dnia dziewczynki!
Teraz jadę zarejestrować syna do lekarza, od kilku dni ma krostki na buzi, nie wiem czy km alergia jakaś czy co.. wolę sprawdzić
Kciuki za wizytujace dzisiaj!
Miłego dnia dziewczynki!