reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Mój ważył 2100 w 31+1 :D
No ale ciąża starsza ponoć.
Kuba urodził się 3kg a potem ładnie przybiera przez pierwsze pół roku. Ale nigdy nie wyszedł poza 50 ceny wagowe i wzrostowo.

Malutka466 no niestety wyborcza każe sobie płacić. Ja też tego nie przeczytam. No ale taka jest prawda że lekarze na nfz nie chcą robić nawet tych obowiązkowych usg a badania zalecane przez ptg, to kolejna bajka.

Aa i cesarka wstępnie planowana na ostatni tydzień kwietnia czyli zostało nam 6 tyg.

Koteczek ma 2 kg a w sumie przytyłam 4 wieć może być tak, że po porodzie będę ważyć mniej niż przed....teraz waga 61 przed 57

Witam. Jestem Sylwia. Mam 28 lat. Pierwsza dzidzia. Coreczka. Aktualnie 30+3. Termin na 23.05. Jestem z Katowic ale aktualnie Londyn. Jest ktoras z Londynu??

poza tym mam pytanie czy ktorejs wykryto echogennosc jelitka u malenstwa?

U mnie na ostatnim usg - 29 tc wyszło że mały 1700g waży. Zobaczymy jak ta waga mu będzie dalej rosła bo z tego co sprawdzałam w kartach z poprzednich moich ciąż to w tym tygodniu moje dzieciaki ważyły dużo mniej a rodziły się po 3750g i 3950g. Więc obawiam się że Mieszko będzie duuuży :)

spore te Wasze maluszki. Ja mam usg w poniedziałek i już się boję....
Córka w dwa miesiące przybrała 3 kg ciekawe jak będzie teraz....

reklama
Ewa90 – mój w 31 tc + 3 dniu ważył 1650 g i lekarz mówił ze super waży. A stresa mam bo pierwszy urodził się 1800g wiec patrzę na to z większą wrażliwością teraz.

Termomix – marzy mi się ale za drogi :(

Do góry