reklama
Malutka466
Fanka BB :)
Link do: Wyborcza.pl
Może być ciekawy artykuł, mi niestety pokazuje się jakiś durny komunikat o wyczerpaniu limitu bezpłatnych materiałów...
Może być ciekawy artykuł, mi niestety pokazuje się jakiś durny komunikat o wyczerpaniu limitu bezpłatnych materiałów...
GosiaLew
Mój ważył 2100 w 31+1
No ale ciąża starsza ponoć.
Kuba urodził się 3kg a potem ładnie przybiera przez pierwsze pół roku. Ale nigdy nie wyszedł poza 50 ceny wagowe i wzrostowo.
Malutka466 no niestety wyborcza każe sobie płacić. Ja też tego nie przeczytam. No ale taka jest prawda że lekarze na nfz nie chcą robić nawet tych obowiązkowych usg a badania zalecane przez ptg, to kolejna bajka.
No ale ciąża starsza ponoć.
Kuba urodził się 3kg a potem ładnie przybiera przez pierwsze pół roku. Ale nigdy nie wyszedł poza 50 ceny wagowe i wzrostowo.
Malutka466 no niestety wyborcza każe sobie płacić. Ja też tego nie przeczytam. No ale taka jest prawda że lekarze na nfz nie chcą robić nawet tych obowiązkowych usg a badania zalecane przez ptg, to kolejna bajka.
kameleonleon
Aa i cesarka wstępnie planowana na ostatni tydzień kwietnia czyli zostało nam 6 tyg.
Koteczek ma 2 kg a w sumie przytyłam 4 wieć może być tak, że po porodzie będę ważyć mniej niż przed....teraz waga 61 przed 57
Koteczek ma 2 kg a w sumie przytyłam 4 wieć może być tak, że po porodzie będę ważyć mniej niż przed....teraz waga 61 przed 57
sylwia.ka
Witam. Jestem Sylwia. Mam 28 lat. Pierwsza dzidzia. Coreczka. Aktualnie 30+3. Termin na 23.05. Jestem z Katowic ale aktualnie Londyn. Jest ktoras z Londynu??
poza tym mam pytanie czy ktorejs wykryto echogennosc jelitka u malenstwa?
poza tym mam pytanie czy ktorejs wykryto echogennosc jelitka u malenstwa?
Malutka466
Cześć sylwia.ka
Chciałam Wam link do raportu o karmieniu piersią wrzucić, ale robią się gwiazdki
Chciałam Wam link do raportu o karmieniu piersią wrzucić, ale robią się gwiazdki
U mnie na ostatnim usg - 29 tc wyszło że mały 1700g waży. Zobaczymy jak ta waga mu będzie dalej rosła bo z tego co sprawdzałam w kartach z poprzednich moich ciąż to w tym tygodniu moje dzieciaki ważyły dużo mniej a rodziły się po 3750g i 3950g. Więc obawiam się że Mieszko będzie duuuży
reklama
Pyszczek28
Ewa90 – mój w 31 tc + 3 dniu ważył 1650 g i lekarz mówił ze super waży. A stresa mam bo pierwszy urodził się 1800g wiec patrzę na to z większą wrażliwością teraz.
Termomix – marzy mi się ale za drogi
Termomix – marzy mi się ale za drogi