reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

edziorka, jak uroczo zapytała <3
Ja i itucha w szkole rodzenia to mamy strasznie dużo zajęć! 10 typowych ze SR a potem 15 różnych (w tym ktg i gimnastyka).

reklama
Dzień dobry:) u mnie dzis noc z koszmarów. I pogoda pod psem. Czyli humor kiepski :D
Pół nocy nękała mnie zgaga i chrapanie mojego A.
Pogoda bez słoneczka... :/ powinnam cos robić, jak narazie zrobiłam śniadanie.
Co do paczki z gemini, do mamy dotarła w dwa dni, przyjechał kurier który miał ja dowieźć do mnie i paczka zniknęła... :/ wczoraj dzwoniłam, nie dostałam nr przesyłki i pan pod telefonem nie potrafi mi udzielić informacji gdzie jest i kiedy dojedzie [emoji15] także oczekuje...
I gardło mi wyschło w nocy i czuje jakby mnie bolało, ale nie dokońca :D

Hej dziewczyny moja noc tez nie za dobrą chyba budziła się z6 razy jak nie więcej :/ później córa do przedszkola poszła ja w wannie się myje i wychodzę bo w pokoju czeka na mnie ogromne wory ciuchów do zobaczenia co by mogło iść do małego chociaż już sił nie mam :D a jeszcze nie zaczęłam :p pogoda Kijowa wczoraj słońce +10 stopni a dziś śnieg :/
miłego dnia :*

Jednak nie jadę. Pojadę po świętach . Poza tym zadzwonię do nich i zapytam czy model mebli który mnie interesuje jest na ekspozycji (na stronie niby jest odd ręki )
Za to idę sobie zrobić brwi i umówiłam się z.z koleżanką na kawkę :) tak więc powoli korzystam z ostatnich chwil :)

Ewa, do Agata Meble nie warto jechać. Wszystko możesz zobaczyć na stronie, choć fakt, że bez macania to nie zakupy. To taki agregat meblowy jest. Oni tam mają meble różnych producentów, więc poszukaj tego, co Ci sie podoba i zobacz, czy tych samych mebli nie ma gdzieś bliżej Ciebie. W moim przypadku tak było. Zobaczyłam meble do pokoju małej na stronie AM. Spodobały mi się i okazało się, że są dostępne w sklepie meblowym rzut beretem od mojego domu. Więc pojechaliśmy, droga zajęła nam może 5-7 minut, potem macanko i zamówienie. Teraz czekamy. Mają być na koniec marca/początek kwietnia.

kaylla - trudni jest radzić komuś, ale skoro te wizyty u lekarza są jakie są i sieją w Tobie niepokój, zdecyduj się na szpital. Będziesz pod opieką lekarzy, ręka na pulsie, szybka reakcja w razie czego, plus badania dokładniejsze będziesz miała.

No właśnie meble które mi się podobają są z forte ale forte produkuje tylko na wyłączność dla agata meble . Gdyby były z forte to by problemu nie było bym pojechała do ostrowi tam siorka pracuje mąż jej rozwozi meble i montuje wiec by było raz dwa załatwione . A fakt jest taki ze bez macania i obejrzenia pod względem funkcjonalności w ciemno tylko dlatego że mi się podobają to nie wezmę :/

Dziewczyny, a już niedługo:

10414641_988517687902758_721655839901727667_n.jpg

reklama
Do góry