Malutka466
Fanka BB :)
Kaylla szczerze to mi podobał się tylko wykład fizjoterapeuty Pawła Zawitkowskiego i ostatni wykład o pierwszej pomocy niemowlakom. Były jeszcze położne ze Szkoły Rodzenia "Położna z sercem" i dla mnie to było nuda, bo ja już w za bardzo zaawansowanej ciąży, żeby o tym słuchać. Był pan z banku komórek macierzystych i był strasznie flegmatyczny, ja nie słucham nigdy o tych bankach, bo mnie to nie interesuje z tego względu, że mnie po prostu nie stać na to. Jeszcze kobieta z Chicco opowiadała o jakiś swoich produktach pod kątem wyboru do wyprawki. O takim łóżeczku dostawce opowiadała, to znajoma poszła się zapytać ile to kosztuje i gdzieś ok. 800 zł. A starcza na jakieś maks 4-5 msc, bo mała ta dostawka. Oczywiście stos makulatury był i jakieś próbki, w tym jak pisałam butelka, smoczek, skarpetki, próbki kosmetyków, woda do picia. Ale cała reszta to zbędna makulatura, która zaraz w domu poszła do kosza.U mnie noc taka sobie. Spać, to może i spałam całkiem nieźle, ale wstawałam jakieś 5 razy na siku, co mnie skutecznie rozbudzało. Ostatecznie wstałam ok. 10, bo musiałam zaliczyć spacer z psem, którego mam teraz przez tydzień u siebie. Narzeczony jeszcze śpi
Malutka - ty to widzę jesteś specjalistką od wyszukiwania różnych warsztatów, targów itp. Może napiszesz, co ciekawego było na tych warsztatach, na których wczoraj byłaś?
U nas w sumie cały ten weekend taki leniwy, wczoraj właściwie nic konkretnego nie robiliśmy, pojechaliśmy tylko w jedno miejsce pod Poznań obejrzeć szeregowce na sprzedaż i właściwie tyle. Wieczorem narzeczony złożył wózek i jakoś dzień zleciał. Na dzisiaj też nic konkretnego nie planujemy.
W ogóle jak tak wchodzę do pokoju, w którym aktualnie stoi łóżeczko, komoda, wanienka i wózek, to zaczyna do mnie docierać, że to już zaraz. I się stresuję. W ogóle cały ten poród mnie stresuje:/
Co do brzucha - ja nie mierzyłam, ale widzę, że też mi ostatnio strasznie urósł.
Gdzie byliście oglądać szeregowce? U nas coś niby też jest na sprzedaż, fajne te domki. Cena nawet nie najgorsza z tego co się orientuje.