reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Gosia, tez się łudzę, że synek nie będzie alergikiem, ale szanse są duże. Tez dwa lata byłam na diecie.
Ja wytrzymałam 5 miesięcy, bo jadłam coraz mnie produktów, tyle ekiminowałam z diety. Temu wcale lepiej nie było a ja zła, sfrustrowana byłam już tym bardziej, że budził się o 4 i do 6 chciał być na cycku. Więc już nie dałam rady, tym bardziej, że wcześniej tak jak teraz byłam na cukrzycowej. Ale syna wyprowadzilam z alergii pokarmowych.

Wiola liczę na to że ją w ogóle przeczyta :D przydałaby mu się jakakolwiek wiedza :D
proszę Twój nawet notatki robi :) dobrze!

Ja mam przeczucie że może 18maja urodzę :) praktycznie każdy w mej rodzinie rodzi się z 8mką w dacie :D ale czas pokaże jak to będzie.

mmm naleśniki uwielbiam :D

Mój jak usłyszał, że kupiłam mu książkę to mnie wyśmiał. On jedyne co czyta to smsy jak ktoś do niego napisze. Ale ta książka jest na tyle wciągająca, że twój na pewno też będzie zadowolony ;-)

Ja znając kod wchodzę do klatki, ale do mieszkania zawsze pukam. Nie ma mowy inaczej.
Tez bym chciała, żeby mój chociaż ta książkę przeczytał, ale nawet mu nie proponuje, bo domyślam się odpowiedzi :D
Paczka dotarła dzisiaj... mąż przekierowal do siebie do pracy, bo pozno miała przyjść, a ja bym sama nie ogarnęła. Wszystko wypakowane, ale salon i kuchnia wyglądają jak pobojowisko, bo nic jeszcze nie schowane. Jakoś się zabrać nie mogę za to. Byłam na spacerze z córką, trochę się odenerwowałam, a teraz młoda dostała piasek kinetyczny i się bawi, a ja leze i odpoczywam. Mam chwilami dość psychicznie... mama to, mama tamto, ja chcę to itd. Litości :D

Edziorka, skąd ja to znam :) piasek kinetyczny mnie zaintrygowal. My używamy tylko ciastoliny.

Moja ogląda bajkę, my z mężem polezelismy, teraz on do pracy, a ja idę córkę zająć jakaś gra.

Boliwia my do tej pory używałyśmy Play Doh. Nie wiem pod co to podchodzi w Pl... jakaś plastelina czy coś takiego ;) a co do piasku to fajna sprawa. Osobiście mogę polecić :)

Junikowo/skorzewo, wiec takie granice miasta
Widzę, że naleśniki na forum dziś rządzą. :)
Oo to drugi koniec miasta zupełnie. Ja w tamte okolice to tylko na cmentarz jadę a no i na stadion :D Dla mnie czarną magią jest Dębiec, tam to się nie zapuszczam, bo nie mam potrzeby.

Edziorka, piasek kinetyczny jest ekstra! Sama bym się teraz pobawiła!

Gosia, to i tak dużo kojarzysz :)

Naleśniki też bym wciągnęła. Ja lubię każde, na słodko, na słono. A takie z szynką, serem, kukurydzą i sosem czosnkowym to już mój hit :D

reklama
Piękna pogoda!
Miałam iść na spacer ale przez to co mała w brzuchu wyprawia nie mogę się wyprostować jak wstanę i chodzę zgięta w pół. A tak się przeciąga skubana, że ledwo żyję.
Właśnie dotarły do mnie lody z maca:-D

Spakowałam torbę na 100% -mogę rodzić choć nie pasuje mi zbytnio przez 03.05

Miłego dnia mamuśki:-D

Do góry