Boliwia ja nie jestem leżąca ale kilka razy zdażyło mi sie zalec w łożku na dłużej niż dobę ze względu na bóle brzucha i moje plecy odzywały sie w momencie. Jak jestem na chodzie to zawsze sobie zafunduje troche rozciągania i jest ok. A jak nie używasz mięśni i ten słodki ciężar jednak ciazy to plecy nie maja łatwej misji... Ale oczywiscie pogadaj z lekarzem.
reklama
sylwiaal
Fanka BB :)
Też miałam bóle krzyża, przeszły same.
U mnie pojawiły się po tym jak za długo leżałam na niskim narożniku i ciężko było mi wstawać..
przestałam się wylegiwać więcej siedziałam z nogami wyciągniętymi a leżenie tylko w łóżku bo wyższe.
U mnie pojawiły się po tym jak za długo leżałam na niskim narożniku i ciężko było mi wstawać..
przestałam się wylegiwać więcej siedziałam z nogami wyciągniętymi a leżenie tylko w łóżku bo wyższe.
Malutka466
To nie mój Kuba na szczęśćie, chyba bym padła, jakby mi tak robił teraz. To na blogu położnej jakiejś znalazłam filmik i mi się przypomniał.
Mnie najczęściej boli, nie odcinek lędźwiowy, a barki i trochę poniżej.
Przypomniało mi się, jak napisałam i miałam edytować post.
Być może od leżenia, sama nie wiem. Koniecznie jutro porozmawiaj z lekarzem, może ktoś będzie mógł przyjść Cię pomasować
Masz racje juz pisze do męża, ze ma wrócić wcześniej z pracy i mnie rozmasowac i zaraz jeszcze spróbuję pod prysznicem dłużej posiedzieć.
Malutka466
Ja się w SR zapisałam na masaże, żeby mąż się nauczył Będzie masowanko
Mi prysznic pomaga na chwilkę :/
Mi prysznic pomaga na chwilkę :/
Evelina89
To nie mój Kuba na szczęśćie, chyba bym padła, jakby mi tak robił teraz. To na blogu położnej jakiejś znalazłam filmik i mi się przypomniał.
No właśnie coś mi nie pasował ten brzuszek hahahha Twój jest zdecydowanie mniejszy no nie?
Malutka466
No póki co jeszcze mniejszy
Ale moja mama wspominała, jak jej pokazałam ten filmik, że ja i mój brat robiliśmy dokładnie tak samo Więc być może Kuba zaserwuje mi również takie atrakcje.
Ale moja mama wspominała, jak jej pokazałam ten filmik, że ja i mój brat robiliśmy dokładnie tak samo Więc być może Kuba zaserwuje mi również takie atrakcje.
kameleonleon
Dziewczyny na kamienie o pecherz kupcie sobie wodę Jan.
Mnie też można spytać co mi nie dolega w tej ciąży... będzie mniej.
Mnie też można spytać co mi nie dolega w tej ciąży... będzie mniej.
Malutka466
kameleonleon, a można ją pić w ciąży? Bo kurde, wiem, że którejś z tych leczniczych wód nie można.
reklama
Po prysznicu przeszło, ale rzeczywiście tylko na chwilę. Za dużo tego leżenia, zdecydowanie.
Ja tez nie wiem jak to jest. W pierwszej ciąży zero problemów, pierwszy skurcz na porodówce, wszystko robiłam do ostatniej chwili, jedynie zgaga mnie męczyła 24 h. Przytyłam 17 kg.
A teraz od początku problemy, szyjka miękka, krótka, wszystko boli, skurcze juz od dawna. Dla porównania przytyłam dopiero 4 kg, zgaga zero. A myślałam, że przechodzenie ciąży to kwestia uwarunkowań genetycznych. Chyba jednak nie.
Ja tez nie wiem jak to jest. W pierwszej ciąży zero problemów, pierwszy skurcz na porodówce, wszystko robiłam do ostatniej chwili, jedynie zgaga mnie męczyła 24 h. Przytyłam 17 kg.
A teraz od początku problemy, szyjka miękka, krótka, wszystko boli, skurcze juz od dawna. Dla porównania przytyłam dopiero 4 kg, zgaga zero. A myślałam, że przechodzenie ciąży to kwestia uwarunkowań genetycznych. Chyba jednak nie.