reklama
Aaaaa..... to nie fajnie :/ nie wiem jak jest u nas ale jutro z ciekawości zapytam moja gin .Ewa no właśnie ze względu na moje boskie tatoo na pół pleców ani zzo ani to paje(cos tam) u mnie nie wchodzi w grę. Wiec tylko pełna narkoza. Przynajmniej tu w Niemczech tak to rozwiązują :/
sylwiaal
Fanka BB :)
Mnie poród przeraża.. dlatego staram się zbyt o tym nie myśleć, co będzie to będzie.
Jednak chyba wolałabym cesarkę, niż być nacinana chyba, że obeszło by się bez tego
Najważniejsza jest mała kruszynka, dla niej zniosę wszystko.
na fb właśnie jedna dziewczyna napisała, że jej wody odeszły a jest w 29tyg. i na razie czekają co dalej..
Jednak chyba wolałabym cesarkę, niż być nacinana chyba, że obeszło by się bez tego
Najważniejsza jest mała kruszynka, dla niej zniosę wszystko.
na fb właśnie jedna dziewczyna napisała, że jej wody odeszły a jest w 29tyg. i na razie czekają co dalej..
Malutka466
Co one tak szybko rodzą? Masakra...
Wioleta93
O ludzie, zastanawiam się czy te dziewczyny miały od początku problemy z ciążą czy tak nagle po prostu się zaczyna.
sylwiaal
Wiesz co ja na fb jestem w grupie mam, które rodzą w kwietniu, maju i czerwcu i to tam właśnie jedna z nich.
(napisała, że była na pogrzebie i może poprzez stres jej wody odeszły)
a wczoraj inna urodziła w 34+5 chłopca 51 cm i 2720g .
(napisała, że była na pogrzebie i może poprzez stres jej wody odeszły)
a wczoraj inna urodziła w 34+5 chłopca 51 cm i 2720g .
Evelina89
Ojej ale Wy tu dzis szalejecie, ciezko Was nadrobic
Mam bardzo ciezka noc za soba..
Przetrzymalam Mlodego od piatku w domku, bo kilka razy zdazylo mu sie kaszlec i zeby sie nie rozkrecilo nie puscilam go do szkoly, tym bardziej, ze epidemia panuje :/ Kaszel minal, dzis mial isc do szkoly, a w nocy rozpalilo go na maxa i toczylismy walke z goraczka. Moj Biedulek nie pamietam kiedy byl taki kiepsciutki
Wg w zeszlym tygodniu musialam z tatkiem jechac na ip i jak tylko tam weszlam i zobaczylam te tlumy jeszcze w tych maskach to sie przerazilam. Do lekarza zapisaliśmy się dopiero na jutro, ale aż boje się tam iść żeby czegoś nie załapać..
Dzis wybralam sie do szkoly, aby zlozyc papiery i oczywiscie za jednym zamachem tego nie zalatwilam, bo potrzebuja jeszcze jakies inne durne zaswiadczenia z roku na rok coraz wiecej formalnosci :/ niby tak wszystko idzie do przodu, a ja musze dac papierek o tym ze odprowadzam podatek czy zameldowaniu
Temat chrzcin rowniez mnie przeraza
Po przebojach z chrzcinami syna ( ksiadz+chrzesni) narazie staram się nie mysleć o tym..
Do świąt podchodzimy na luzie.
Prezentów nigdy sobie nie robiliśmy, dla dzieciaczków zajączek do szukania
A jak miną już święta moge również na luzie myśleć o porodzie bo narazie powiem Wam szczerze, że nawet nie mam czasu myśleć o tym
Mam bardzo ciezka noc za soba..
Przetrzymalam Mlodego od piatku w domku, bo kilka razy zdazylo mu sie kaszlec i zeby sie nie rozkrecilo nie puscilam go do szkoly, tym bardziej, ze epidemia panuje :/ Kaszel minal, dzis mial isc do szkoly, a w nocy rozpalilo go na maxa i toczylismy walke z goraczka. Moj Biedulek nie pamietam kiedy byl taki kiepsciutki
Wg w zeszlym tygodniu musialam z tatkiem jechac na ip i jak tylko tam weszlam i zobaczylam te tlumy jeszcze w tych maskach to sie przerazilam. Do lekarza zapisaliśmy się dopiero na jutro, ale aż boje się tam iść żeby czegoś nie załapać..
Dzis wybralam sie do szkoly, aby zlozyc papiery i oczywiscie za jednym zamachem tego nie zalatwilam, bo potrzebuja jeszcze jakies inne durne zaswiadczenia z roku na rok coraz wiecej formalnosci :/ niby tak wszystko idzie do przodu, a ja musze dac papierek o tym ze odprowadzam podatek czy zameldowaniu
Temat chrzcin rowniez mnie przeraza
Po przebojach z chrzcinami syna ( ksiadz+chrzesni) narazie staram się nie mysleć o tym..
Do świąt podchodzimy na luzie.
Prezentów nigdy sobie nie robiliśmy, dla dzieciaczków zajączek do szukania
A jak miną już święta moge również na luzie myśleć o porodzie bo narazie powiem Wam szczerze, że nawet nie mam czasu myśleć o tym
reklama